A Fidesz szerint az MSZP nem követeléssel, hanem bocsánatkéréssel tartozik a dolgozóknak és a magyar családoknak. Így reagált a nagyobbik kormánypárt kedd este az MTI-hez eljuttatott közleményében Korózs Lajos szocialista országgyűlési képviselő nyilatkozatára.

Az Országgyűlés népjóléti bizottságának alelnöke korábban az MTI-nek azt hangsúlyozta: béremelésre van szükség, mert az embereknek "nincs tisztességes fizetésük", és a régió legtöbb országában jobban keresnek a munkavállalók, mint Magyarországon. Korózs Lajos az új otthonteremtési programmal kapcsolatban azt mondta: az "csak a gazdagoknak lesz jó", akik tényleg rászorulnak erre, "át vannak verve". Szerinte ezt a támogatást emiatt nagyon kevesen tudják majd igénybe venni.

A Fidesz erre reagálva azt írta: "a szocialisták minden szava üres és hiteltelen". A szocialisták – mint kiemelték – "kormányzásuk alatt félmillió embert tettek munkanélkülivé, tömegeket tettek az utcára, a dolgozóktól elvették a fizetés felét és még a családi adókedvezményt is". A szocialisták nem támogatták a dolgozókat érintő jövő évi SZJA csökkentést és a családi adókedvezmény növelését sem – fejtette ki a Fidesz, amely szerint Korózs Lajos keddi nyilatkozatából az is kiderül, hogy a családi otthonteremtési programot sem támogatják.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"Ugorgyunk"...csak a szokásos fidesznyik dög -unalom !
simmering73
Ilyen mocskos, piszkos, hazug maffiakormánya még sosem volt ennek az országnak. Öt éve a nap 24 órájában folyamatosan hazudnak.
nemjoezigy
A fészen olvasom, hogy ez a 10millió+10millió Ft-os akció, van aki szerint a felvevőknek 55 ezer Ft, van aki szerint 167 ezer Ft/hó törlesztést jelent.
Ez tényleg igaz?
Tisztába kellene tenni, ha már ez a hazug banda nem adott ki egy táblázatot a különböző 1/2/3 gyerek variációkra!
Egyébként majdnem egyenlőség jelet lehet tenni a pártok közé.
Lehet számszerűsíteni!
Én gyűlölöm mindkettőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok