Az év utolsó napján az MSZP elnöke is boldog új évet kívánt, s közleményében azt is elárulta, mit tervez a párt 2016-ra. Mint Tóbiás József írja, az MSZP jövőre is küzd

a fizetésemelésért, mert az embereknek meg kell kapniuk azt a pénzt, amiért megdolgoznak! Mindent megteszünk azért, hogy a horribilis áron adott alapvető élelmiszerek áfája 27-ről 5 százalékra csökkenjen! (...) Továbbra is küldetésünknek tekintjük a gyermekéhezés felszámolását! Európa közepén egyetlen gyermek sem feküdhet le éhesen aludni!

A "minden jobb lesz" ígéretek mellett a párt azt is vállalja, hogy továbbra is harcolni fog a joggal gyűlölt vasárnapi zárvatartás ellen:

Bárhogy is kapálózik a Fidesz a népszavazás ellen, az emberekkel együtt el fogjuk törölni az ostoba és értelmetlen vasárnapi boltbezárást!

Az MSZP jelezte továbbá, hogy 2016-ban is fellép a korrupció ellen:

Megakadályozzuk, hogy a fideszes érdekkörök ellopják a magyar földeket! Számon tartunk minden földmutyit, és garantáljuk, hogy a csalással és korrupcióval megszerzett szántókat és legelőket visszavesszük a magyar állam tulajdonába!

Végül pedig, hogy teljes legyen a kép, az MSZP az emigráns magyarok hazahívását is kiemelt célnak tartja:

Hazánk jövője és a magyar családok egyben tartása miatt 2016-ban is minden erőnkkel azért dolgozunk, hogy hazajöjjenek azok a honfitársaink, akiket a jelenlegi kormány külföldre üldözött.

Ezek szerint az MSZP az idén képviselt témákat szeretné átvinni 2016-ra is.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"s közleményében azt is elárulta, mit tervez a párt 2016-ra. Mint Tóbiás József írja, az MSZP jövőre is küzd..."

Csak simán az életben maradásért küzdötök.
Ahogy eddig se, úgy ezután se a nép, a nemzet fog érdekelni titeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.