Elkészült a kenyérfajták szabályozásának új tervezete az agrártárcánál. A nagy megtekintő, Fazekas Sándor minisztériumában kifőzött új recept szerint a jövőben kevesebb só, ellenben több rost lesz a kenyérben. "A korszerű táplálkozástudomány eredményei alátámasztják a magas rosttartalmú és alacsony sótartalmú termékek szükségességét és jelentőségét” - indokolták a döntést a tervezetben. Emellett finomítanak még pár szabályt, például pontosítják a rozsos kenyérnek nevezett, malátaszínezésű pékipari hulladék minimális rozstartalmát és mindannyiunk nagy örömére végre a Graham, a kukoricás, a teljes kiőrlésű és a tönkölykenyér elkészítési szabályait is meghatározzák!

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
Biztos finom lesz...egy kicsit sótlan,de a mienk:d
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Ja, több rost. Értsd: szalma, vagy aratási törek ! Ezek jól kitérfogatozzák a péksütit !
nemjoezigy
Ezek az élősködő férgek elérték azt, hogy ha valami tényleg jó lenne, azt sem tudom elfogadni, mert a háttérben biztos valami nyerészkedés van!
Ez a tapasztalatom!
Mobil123
Na jó !! majd sütök itthon kenyeret és olyat amilyet akarok!!! ELmentekapicsábahogymégeztiselőírjátok.
cs.n.
Mindenbe bele kell piszkálniuk, miért pont ez ne maradna ki?
cs.n.
Akarom mondani miért pont ez maradna ki? Még az ország neve, meg a Himnusz se volt jó úgy nekik, ahogy volt.
papa.49
Na akkor lőttek az igazi ,,magyar kenyérnek,, mert amihez ez a csőcselék banda hozzányúl az menten szarrá válik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.