A Magyar Broadcasting Co. Kft. lezárta a TV2 Csoport megvásárlását, a vállalat a tranzakcióhoz szükséges engedélyek birtokában benyújtotta a változásbejegyzési kérelmét a cégbírósághoz és Dirk Gerkens-t kinevezte a TV2 Csoport vezérigazgatójának – közölte a társaság vasárnap az MTI-vel.

A közleményben idézik Andy Vajnát, a Magyar Broadcasting Co. Kft. ügyvezető igazgatóját, tulajdonosát, aki azt mondta, a TV2-ből egy szórakoztató és piacvezető kereskedelmi televíziót szeretne létrehozni. Hozzátette: a TV2 a család televíziója lesz, céljuk, hogy a fő-, valamint a kábelcsatornák a család minden tagjának szórakozást és hiteles tájékoztatást biztosítsanak.

A Magyar Broadcasting 2015. október 15-én adásvételi szerződést írt alá a TV2 Média Csoport Kft. 100 százalékos üzletrészét és a CEE Broadcasting Limited alaptőkéjének 100 százalékát megtestesítő részvényei megszerzéséről. A társaság ezzel egy időben megállapodást kötött a TV2 korábbi tulajdonosával, a ProSiebenSat.1 Media AG-vel az eladóknak, valamint a csatornának biztosított hitelek átvállalásáról.

A Gazdasági Versenyhivatal október 30-án engedélyezte, hogy a társaság közvetlen, egyedüli irányítást szerezzen a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited felett. A Magyar Broadcasting a TV2 Csoport megvásárlását saját tőkéből és egy több bankból álló konzorcium közreműködésével finanszírozta – áll a közleményben.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A képernyő jobb felső sarkában pedig egy Orbán portré lesz a logó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@szmeagol: Legfelül a "beküldésnél" fekete pöttyben egy világos +-re kattintottam és ott olvastam, hogy "blogposztot" is lehet küldeni. Vagyis szerintem igen, de próbáld ki, ennyit megér!! (Magam is kiváncsi vagyok az irásodra!)
eszegfu
@szmeagol: Sajnálom, hogy nem sikerült. Kösz. a linket...elolvastam, még a hsz-ket is.
Ugy érzem, hogy ez egy "összeszokott" társaság, ismeritek egymást. Nem szeretnélek megbántani, meg azt hiszem inkább az én "észbeli" képességeimnek van korlátja, de nekem az irásod elég "nehéznek" tünik... ugyanis, ha nem ismerem az "eredeti" történetet, akkor át kell gondolnom a mondataidat... nekem nehezen esik le a "tantusz"... Ti meg félszavakból is értitek egymást. Ez blogod értékéből semmit sem von le!! Csupán azt jelzi nekem, hogy már én nem vagyok a "csucson".:(
szmeagol
@eszegfu: Pedig mindegyik napi téma (volt)! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.