A Magyar Broadcasting Co. Kft. lezárta a TV2 Csoport megvásárlását, a vállalat a tranzakcióhoz szükséges engedélyek birtokában benyújtotta a változásbejegyzési kérelmét a cégbírósághoz és Dirk Gerkens-t kinevezte a TV2 Csoport vezérigazgatójának – közölte a társaság vasárnap az MTI-vel.

A közleményben idézik Andy Vajnát, a Magyar Broadcasting Co. Kft. ügyvezető igazgatóját, tulajdonosát, aki azt mondta, a TV2-ből egy szórakoztató és piacvezető kereskedelmi televíziót szeretne létrehozni. Hozzátette: a TV2 a család televíziója lesz, céljuk, hogy a fő-, valamint a kábelcsatornák a család minden tagjának szórakozást és hiteles tájékoztatást biztosítsanak.

A Magyar Broadcasting 2015. október 15-én adásvételi szerződést írt alá a TV2 Média Csoport Kft. 100 százalékos üzletrészét és a CEE Broadcasting Limited alaptőkéjének 100 százalékát megtestesítő részvényei megszerzéséről. A társaság ezzel egy időben megállapodást kötött a TV2 korábbi tulajdonosával, a ProSiebenSat.1 Media AG-vel az eladóknak, valamint a csatornának biztosított hitelek átvállalásáról.

A Gazdasági Versenyhivatal október 30-án engedélyezte, hogy a társaság közvetlen, egyedüli irányítást szerezzen a TV2 Média Csoport Kft. és a CEE Broadcasting Limited felett. A Magyar Broadcasting a TV2 Csoport megvásárlását saját tőkéből és egy több bankból álló konzorcium közreműködésével finanszírozta – áll a közleményben.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A képernyő jobb felső sarkában pedig egy Orbán portré lesz a logó.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A képernyő jobb felső sarkában pedig egy Orbán portré lesz a logó.
Toby
Még egy kanális, melyet a sor végére tettem !
Fradigege
A TV2 éves bevételének a 99%-át a lábtörlőmre tegyétek!
Lepényleső
Pénzünk elég volt,vagy dobjunk még össze pár milliárdot,hogy vígabb légy?
enslaved
@Horizont: Inkább arról írj olykor, kit nem utálsz, mert az nagyon ritka:-))
enslaved
Eddig sem néztem a csatornát, ahogyan az RTL Klubot sem, meg a Dunát, továbbra is maradnak a sportcsatornák, az M1, a Hír tv meg az Atv, a mesecsatornák, az állatokról szóló csatornák, és még lehet bőven találni. Na persze jobb lenne, ha azon idegelném magam, kié is lesz a Tv2...
justhpeter
Ez a TV2 ügy már eléri a bohózat szintjét.
JAJMÁR
Andy lezárta? Azt hiszi ez lépéselőny, de ki tudja milyen lapja van a Siminek? Mindig az utolsó lap dönt.

Oszt' láthatja, mik tudnak történni egy magasra jutott baráttal. Csak szólok, a jövő csupa rejtély :)
eszegfu
@enslaved: Igazad is van! Ez is a "védekezésnek" egyik formája, hogy nem "idegeled" Magad! De 1 percig se hidd, hogy attól még ez a történet nincs!
szmeagol
Eddig tartott handó Tünci győzködése?
szmeagol
@simmering73: Micsoda?
Egy nagy péló?
papa.49
Pezsgőt még ne bontsál ,,hörcsögünk,, mert lehet hogy pofára esel még ez ügyben))))))))))))
enslaved
@Horizont: Miért ne? Már a Hír tv sem Fideszes. Azért így változatosabbak a hírek legalább.
enslaved
@Horizont: Nem kell szeretned Vajnát, bár nőknél ez ízlés dolga:-))
enslaved
@eszegfu: Persze, de valahogy nem tud izgatni.
enslaved
@Horizont: Azért szeretem az M1 - et, mert egyetlen csatorna sem tud annyi tehetségtelen műsorvezetőt összeszedni, mint ők...
papa.49
Igazán boldog akkor leszek mikor azt jelentik be hogy a télapót zárták le, a hazugoviccsal, meg a bandériummal együtt, mondjuk jó nagy karám kell, de megfelel nekik a rideg tartás)))))))))))
enslaved
@Horizont: Főleg azok, habár a barna csajszi jól néz ki:-)
enslaved
@Horizont: Ha úgy nézne ki mint Brad Pitt, és téged választana, azért kétlem...
Equilibrium
Na, akkor ezt a csatornát sem fogjuk nézni...
mekkelek
Bárcsak a Bandit zárták már volna le...
adrenalink
@enslaved: 19:27-re Vajna esetében inkább van az a pénz amiért még a hajam is korpásodik esete forog fenn...
enslaved
@adrenalink: Bármily hihetetlen, vannak nők, akik buknak az idősebb pasikra, még akkor is, ha nem gazdag (persze a másik változatból több akad). Olyan is van, hogy amikor egy nő idősebb férfit választ, még csak 20 éves, a férfi meg teszem fel fiatal, mondjuk 45. Ilyenkor senki nem gondol még arra, esetleg mi lesz 25 év múlva.
volvós
Mr.Impotentoviagrazabáló vén g...i ! Fogsz még zokogni is
a gúnyos röhögés helyett !!
bakegya
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
micfild
@Horizont: Ne panaszkodj. Innentől a tv2 -csoport összes adóján napi 24 órában nézheted rozsomáknétimcsikét.. élőben. úgyis olyan keveset látható a médiában az ország krvája
kkalman
Eddig se néztem a TV2-t, ezután még kevesebbet fogom.
tut
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
karma1
Csak halkan mondom, hogy el kellene olvasni a cikk elso sorat, mert abban van a lenyeg: A TV2 MEG NEM VAJNAE, csak beadta a hivatalos papirokat, es kinevezte magat fofomuftinak...

"A Magyar Broadcasting Co. Kft. lezárta a TV2 Csoport megvásárlását, a vállalat a tranzakcióhoz szükséges engedélyek birtokában benyújtotta a változásbejegyzési kérelmét a cégbírósághoz és Dirk Gerkens-t kinevezte a TV2 Csoport vezérigazgatójának – közölte a társaság vasárnap az MTI-vel.
Itt vilagosan kimondja, hogy a
" tranzakcióhoz szükséges engedélyek birtokában benyújtotta a változásbejegyzési kérelmét a cégbírósághoz"

Benyujtott egy kerelmet... Gerkens meg egy nagy jatekos, o belemegy abba is, hogy elvallaljon egy jo zsirosnak igerkezo allast "hozomra" is,.. (Majd csak lesz egy ilyen beosztas a TV2=nel, mert koll az...)
Desischado
Én is azt mondom, várjunk még, mi fog történni. Az biztos, hogyha tényleg vaynáé lesz a tv2, azonnal eltakarítom a csatorna kínálatból. Eddig sem néztem, ezután végképpen nem fogom!
"... hiteles tájékoztatást biztosítsanak." Méghogy hiteles tájékoztatás! Ömlene a hazugság cunami, és az önfényezés, pfujj!

@papa.49: Ha ez a csoda bekövetkezik, azt javaslom, találkozzunk mi propisok, és rendezzünk egy hatalmas bulit! Legalább találkozhatnán élőben is, már úgyis régi vágyam ez! Csak már ott tartanánk!
szaboria1
@karma1: Leírtad a lényeget mert érdekes módon a cégbíróságnál más a tulajdonos.
lampa laz
Megértél már arra, hogy téged is lezárjanak 1 szemfedeles dobozba.
papa.49
@Desischado: Úgy legyen találkozzunk, én benne vagyok jó lenne benneteket személyesen is megismerni...
szaboria1
Most olvastam a Népszabadságnak adott interjút ebből az derül ki, hogy még csak pénzt szerzet, de még van egy érdekes rész egy koncepciós szerződés miatt.
Vizual
Nem értem. Miért ez a Vajna zárta le a vételt. Ki ő ? Egy vásárló. Talán ő jegyzi be is a vételt ? Szerintem szereptévesztésben van.
eszegfu
@tut: 23:24 Tisztelt Kolléga! Talán ezt nem kellene...megint kitiltanak, mint Leuthon, vagy Lars nick alatt...ujra rövid "életü" leszel...:(
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
,, hiteles tájékoztatást biztosítsanak."
Na ez az év is jól kezdődik.

Boldog és megvilágosodásban gazdag új évet kívánok mindenkinek!!!
mekkelek
Még azt nem értem hogy itthon miért nem hívják a magyar nevén a vén kujont? Amikor Sorosról van szó az mindig Soros György és nem George Soros pedig nem is él itthon, de ez a címzetes díszmagyar menôzik itt Andyként...
Strong
Timinek tv csatornát hozott a mikulás? :-)
Bercifiu
@enslaved: Cumizás, mert más már nem megy.
Jozefina
Talán a guta is megüti mielőbb ezt az alkoholfejű nemzeti szörnyet!!!??
szmeagol
@eszegfu: Itt tiltanak is?
Mert akkor máris megyek tovább! :-)
Úgy látom, amúgy sem lett a szívem csücske ez a hely, mert itt blogot írni nem lehet!
Csak hír(eke)t feltenni!
Azt, meg minek? :-(
eszegfu
@szmeagol: Bizony! Látod a kommentek jobb alsó szélén az időt mellette a fekete pöttyöt, itt akár valamelyik hozzászóló is jelenthet a moderátornak, de a moderátor maga is kitilthat pl. csunya szavakért, vagy cigányozásért, zsidózásért, és néha magam sem tudom miért... számomra időnként még érthetetlen is. "Visszajönni" is csak valami furfangosan lehet, mert a moderátorok időnként erre is rájönnek. Blogot irni valóban itt nem lehet, de ha találsz érdekes blogot, képet, cikket azt Te is feltöltheted.
Általalában ezekről igyekszünk "beszélgetni". Ez van...Nálad meg a döntés joga.
szmeagol
@eszegfu: Ha én ide feltenném egy máshol megjelent írásomat, akkor itt megjelen(het)ne?
eszegfu
@szmeagol: Legfelül a "beküldésnél" fekete pöttyben egy világos +-re kattintottam és ott olvastam, hogy "blogposztot" is lehet küldeni. Vagyis szerintem igen, de próbáld ki, ennyit megér!! (Magam is kiváncsi vagyok az irásodra!)
eszegfu
@szmeagol: Sajnálom, hogy nem sikerült. Kösz. a linket...elolvastam, még a hsz-ket is.
Ugy érzem, hogy ez egy "összeszokott" társaság, ismeritek egymást. Nem szeretnélek megbántani, meg azt hiszem inkább az én "észbeli" képességeimnek van korlátja, de nekem az irásod elég "nehéznek" tünik... ugyanis, ha nem ismerem az "eredeti" történetet, akkor át kell gondolnom a mondataidat... nekem nehezen esik le a "tantusz"... Ti meg félszavakból is értitek egymást. Ez blogod értékéből semmit sem von le!! Csupán azt jelzi nekem, hogy már én nem vagyok a "csucson".:(
szmeagol
@eszegfu: Pedig mindegyik napi téma (volt)! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.