Néha komolyan megfordul a fejemben annak a félig vicces, félig komoly kijelentésnek a realitása, ami egy baráti-munkatársi szerkesztőségi beszélgetés közben hangzott el, amikor az ellenzéki pártok erőtlenségéről esett szó: “Miféle ellenzék? Az ellenzék mi vagyunk!”

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Érdemes - mit érdemes, KÖTELEZŐ - elolvasni ! Csak a lényegről szól ! Még egy birka is megérti, nekiállni !
Aki Én
@Toby: Sajnos nem akarják megérteni. Nem tudnának mit kezdeni azzal, ha összedőlne a hazug propagandára épült világuk. Ettől szekta, ettől hit és semmi realitás.
Toby
@Aki Én: Az a gond, hogy a gengszterrezsim, szorgalmasan nyomja a pénzt azokhoz a társadalmi csoportokhoz, melyek létszámuknál fogva - és másokkal összefogva - megbuktathatnák a luxuspatkányok uralmát !
Ömlik a pénz a közszférába - nem mindenhova - a rendvédelembe, a TEK-hez külön is, a honvédséghez, az igazságszolgáltatáshoz, mert ezek azok a főbb területek, ahol lefejezhetnék a patkányuralmat !
Aki Én
@Toby: Szerbiába most toltak át 50 milliárdot!!! Eddig is tömték azokat, akiktől el nem vesznek, mert nem itt adóznak, de nyerni lehet velük együtt. Sok kicsi sokra megy alapon most a Vajdaságot tömik milliárdokkal, aztán jönnek az ukránok. Itt az anyaországban már minden rendben, tehát lehet szórni az adónkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.