Nettó 8,963 milliárd forintra állította be az Etyek–Bicske–Felcsút-kisvasút beruházási költségét a projekt megvalósíthatósági tanulmánya. Egyszerű mozdonyvontatta szerelvények helyett motorvonatok közlekednének 2019 őszétől. Ha Herceghalom felé épülne az etyeki kisvasút, gyorsabban lehetne elérni a falut Pestről, mint most, és csak 5,5 milliárdba kerülne. Bicske felé lassabb az út, 8 milliárdos beruházás kell, de akkor további egymilliárdért a felcsúti kisvasúttal is össze lehetne kötni. Az utóbbit preferálják. A dilemma bizonyára óriási, de ha a többféle változat közül kiválasztott verzió valósul meg, 2019 őszén gördülhet ki az első kisvonat a bicskei állomásnak az utasfelvételi épülettől távolabbi, déli végén kialakított keskenynyomközű telephelyről nyugati irányba. A szerelvény először délről megkerüli majd a várost, aztán délkeletre fordulva közelíti meg az etyeki pincéket, miután megállt Botpusztánál.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Észak-Koreáig fusson a kisvasút, hogy a gyógykezelt, baráti orvosi segítségben részesülhessen ! Közben Oroszországban kezetcsókolhatnak neki !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyuri Géderről
Remélem összekötik a transz - szibériai vonallal. Az első szerelvénnyel megy a vezér és az összes csicskása, a vonatot vezetik a fidesz seggét nyaló vasutasok. Természetesen velük megy a Gaskó szakszervezet is.
Ahogy elhagyják az országot, azonnal felszedjük a síneket.
Mézike
@simmering73: Hol élsz ember? A mai világba gyereket nem verünk, még akkor sem ha apját, anyját megöli..., csak elküldik kényszergyógykezelésre...
verum
@simmering73: - azért épül és épülni fog még jó néhány és felújítva is lesz. Úgyhogy lesz útvonala bőséggel annak a játékvasutnak!
verum
@Mézike: - a gyerek, az gyerek, azt nevelni, tanítani kell. Sőt, példát mutatni. Mert ha a felnőtt mást tesz és mást dirigál, akkor a gyerek magasról tesz rá.
A felnőtt az megint más dolog.
papa.49
A hazugovics nyugdíjas éveiben fejére húzza a mozdonyvezetői sapekot, mint a doki a ,,Vissza a jövőben,, és elmozdonyozik a büdös pi..ába))))))))))
perfekt
Én az álmodom,rövidesen felcsúton, egy kis házban, te vagy a bakter havi 42 ezerért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.