A Miniszterelnökség szerint „a felcsúti kisvasúttal kapcsolatban a híresztelésekkel ellentétben ellenőrzési vizsgálat nincs folyamatban”. Legalábbis ezzel reagáltak a Figyelő cikkére, amelyben arról írtak, hogy a projekt már az Európai Bizottság figyelmét is felkeltette, és Brüsszelből levélben keresték megy a magyar hatóságokat. Később a Miniszterelnökség elismerte, hogy valóban kaptak ilyen megkeresést, de erről már nem adtak ki sajtóközleményt. A Figyelő kérdésére Brüsszelből azt válaszolták, hogy 2015 végére olyan információkat kaptak, amelyek megnyugtatták őket. Úgy látják, hogy a projekt illeszkedik az Unió fejlesztési politikájához, semmi nem utal arra, hogy bármilyen szabállyal ellentétes lenne. Az EU csalás elleni hivatala, az OLAF pedig nem mondhat semmit, amíg le nem zárul egy eljárásuk, de azoknak is csak ajánlás lehet a vége.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nosza, melyik magyar hatósági vezető nem akar állásában maradni ? Lehet jelentkezni...csak bátran...csak bátran...
Toby
Nosza, melyik magyar hatósági vezető nem akar állásában maradni ? Lehet jelentkezni...csak bátran...csak bátran...
Gyuri Géderről
"A magyar hatóságok nem vizsgálják a felcsúti kisvasút építését" Nem tehetik, mert a terület nem tartozik a hatáskörükbe.
A királyi birtokra csak külön engedéllyel teheti be a lábát bármely hatóság.
Ezt nevezik Magyarországon "mini Schengennek"
zöldszem
2010-ben azzal kezdték, hogy az összes olyan szervezetet kinyírták, vagy fideszessé tették, amelyik bármilyen disznóság ellen felléphetne.
Hova lehetne menni ellenük?
Rendőrség?
Pintér?
Ügyészség?
Polt?
ÁSZ?
Domokos?
PSZÁF?
Matolcsy?
KEHI?
Gaál?
Mégis, melyik lépne fel a hordával szemben?
justhpeter
Az egész történet szégyene az országnak. Egy bugris kivakarta magát a szarból és a munkából, majd elkezdett metropolist építeni a pusztába.
human
Mindenki tudja, hogy egy elmebeteg valósítja meg gyerekkori álmát. Ide orvosok kellenek és nem könyvvizsgálók.
human
Ma néztem a hírtévén a szerkesztők klubját és a fidesz barát szerkesztők elmondták, hogy bizony itt új nemzeti nagytőkés rend, egy új arisztokrácia építése zajlik. Ez Orbán terve, ezt láthatjuk megvalósulni a Mészárosok, Tiborczok látványos és hatalmas vagyongyarapodásában. A fedő sztori, hogy egy erős tőkés réteg kell, aki vállán viszi a magyar gazdaságot. Csak azt nem tudták megmagyarázni, hogy a szelekció akkor miért rokoni kapcsolatok alapján, pártszín szerint és nem a vállalkozó tehetsége szerint történik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.