Egy bizonyos határig a kor nem zárja ki, hogy egészséges gyermeket szüljenek a nők – mondta Csermely Gyula szülész-nőgyógyász vasárnap az M1 aktuális csatornán.

Kifejtette: igaz, hogy az életkor növekedésével csökken a teherbeesés esélye, de erre "rástresszelni" felesleges. Normális esetben, ha egy nő eldönti, hogy állapotos szeretne lenni, a feladata csak annyi, hogy megcsináltasson pár fontos tesztet és elkezdjen folsav tartalmú vitamint szedni.

Nemzeti örömünnep: idősebb nők is jó eséllyel szülhetnek egészséges gyermeket

A Rózsakert Medical Center vezetője szerint ha valaki szeretne szülni, legkésőbb 37-38 éves korában próbálja elindítani a folyamatot, és akkor még akár három gyermeket is tud vállalni, mindenféle különösebb orvosi beavatkozás nélkül.

Van néhány olyan kórkép, például a Down-szindróma, amely gyakrabban fordul elő az idősebb gyermekvállalók között, de az egyéni kockázat a szűrővizsgálatok segítségével megállapítható – jegyezte meg.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Azonnal adjanak nekem egy kis uveg spermat, es hatosikreket szulok! Micsoda szedito lehetoseg!!! Isten bizony nem tudtam, hogy mi hianyzott? Nademajdmost...

Mar csak a ferjemmel kell a dolgot megbeszelni, oszt mehet a babaprojekt...
Juteszembe: miert is nem loarcu timiket buzditjak egy rahedli gyermek megszulesere? Neki legalabb megvan mar hozza az anyagi hattere,

Lehet, hogy nem kdnp-s? mer csak ez lehet az oka...:o)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
micfild
@karma1: és arról senki sem beszél hogy fel is kell nevelni...
Desischado
@karma1: Szuper voltál drágám, majd behaltam a nevetéstől!
A rohadás venné őket elő, az embernek a legnagyobb szívfájdalmával szórakoznak! Esetleg nem kéne némi anyagi háttér is, hogy legyen miből etetni, ruházni, iskoláztatni a kölköcskét? Ja, az már nem fontos, csak szüljenek a nők! Ezek tenyészkancának nézik a nőket?! Hogy rohadnának meg elevenen!

@Horizont: Aranyom, a te komid is fergeteges volt! Komolyan itt röhögök, mint a fakutya, és nem bírom abbahagyni! Ha a hülyeség fájna, ezek úgy ordítanának, hogy Japánig elhallatszana!
karma1
@Szókrakész: Na, ha bevezetik az elso ejszaka jogat, es orbannak kell megejteni a menyecsket, mint a Nemzet Bikajanak, akkor - ha ram kerulne a sor - ketten halnank meg egy ejszaka, az tuti! O az erolkodestol, en a rohogestol!...:o))))
karma1
@hetöndöe: Hat, ... ha megmutatjak Neked hol vannak a colopok... Fog az a vizenjaras is menni...:o)))
Gyuri Géderről
"mondta Csermely Gyula szülész-nőgyógyász vasárnap az M1 aktuális"
Beszéld rá anyádat!
volvós
Dr,Dr,Dr,Dr Gyula !! Mi van a fejedben rakományként agyvelö helyett ??
( By Markos - Nádas )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.