A török rendőrség elfogott három orosz állampolgárt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy közük van a keddi isztambuli merénylethez. Kedden egy szíriai öngyilkos terrorista 10 turistát, többségében németeket ölt meg a Kékmecset közelében, Isztambul egyik legnépszerűbb látványosságánál. A török hatóságok eddig az Iszlám Államot sejtették a támadás mögött. A három oroszt sok száz kilométerre Isztambultól, az ország déli tengerpartján fekvő üdülővárosban, Antalyában fogták el. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mivel gyanúsítják őket, csak annyi közöltek, hogy fontos dokumentumokat találtak náluk. Az orosz állampolgárok elfogását az orosz konzul is megerősítette. A török - orosz viszony azóta nagyon feszült, hogy a török légierő lelőtt egy orosz katonai repülőgépet tavaly év végén a szír határnál. (Guardian)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
csak emlékeztetőül...mi lenne akkor ha az ország szembemenne a putyinnal...lásd grúzia ukrajna és most a törökök...a viktor meg csak nyal nekik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.