Nem tudom, mekkora a 888.hu látogatottsága, kedvelői száma e pillanatban 16 ezer, ami azért nem egy akkora truváj egy nehéz pénzekből működtetett médiumtól. Az köztudott, hogy a portált erős kormányzati támogatással hozták létre, hogy ellensúlyozza némiképp az internet döntően inkább kritikus hangvételű hasonló fórumait. Szándékosan nem kormányellenes-t mondok, hiszen a 444.hu, a Propeller, meg a hasonló portálok 2010 előtt sem kímélték az akkori kormányerőket, sőt ma sem kímélik az ellenzéket sem.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Szándékosan nem kormányellenes-t mondok, hiszen a 444.hu, a Propeller, meg a hasonló portálok 2010 előtt sem kímélték az akkori kormányerőket, sőt ma sem kímélik az ellenzéket sem."

Ez így ebben a formában nem igaz.
Akkor miért tiltottak ki?
Aki Én
Aki ezen, vagy úgy általában a köz, vagyis kormány médián nevelkedik, az valóban rendkívül félrevezetett. Csak azt nem értem, hogy ezek az emberek soha nem néznek ki az ablakon? Itt nem némi kis ferdítés van, hanem totális ellentmondás a valósággal.
Eriksson
@Szókrakész: Nem mondod komolyan, hogy kitiltottak, ugye? A mai demokráciában? A szólásszabadság fellegvárában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.