Az államtitkokban kurkászó, közpénzen tartott Századvég stratégiai igazgatója amikor nem kormánypolitológus, a 888.hu kínlapban újságíróskodik: most éppen Hosszú Katinka és az úszószövetség csörtéjét tette tisztába.

G. Fodor Katinka című egyszavas publicisztikájában az ötszörös világ- és kilencszeres Európa-bajnok úszónőnek címezve azt írta,

Ússz!

És hogy mi ennyivel azért ne szúrjuk ki az idekattintók szemét, íme ugyanonnan még az egyik legnépszerűbb ákosista komment is, hogy legalább azzal együtt legyen ebben valami:

hogy lehet a konyhában úszni? vagy most bevertél egy éket a NER falába?

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
g. fodor nem érti, hogyan lehet visszautasítani a lopott közpénzt...:((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Mirabilis: Sok elozo nyilatkozatat nem ismerek, igy nem tudom, mi a teljes igazsag, de meg ezen az oldalon is tobben Sandor Mariahoz hasonlitottak, aki egyaltalan nem csak magaert, hanem az egesz apoloi-orvosi kozossegert allt ki, es csak nehany kovetoje maradt, mert nem mindenki merte vallalni a kozosseget Vele.

Hosszu allitolag szemelyesen majdnem mindent megkapott, de valoszinu, hogy a tobbiek nem...
Mirabilis
@karma1: Senki nem tudja mi a teljes igazság, csak amit olvasunk az interneten.
Túlzónak tartom Sandor Mariahoz hasonlítani, nem különben anyagi helyzetük különbsége okán. Hogy az elvek okán? Ki irányítja Hosszú Katinkát? A férje.Semmi közük szerintem a közösség kiállása mellett, sőt most éppen bomlasztják.
És hagyjuk már ezt a nem merünk kiállni, mert ha mindenki kiállna, a fidesz már a moslékban lenne.
"Hosszu allitolag szemelyesen majdnem mindent megkapott, de valoszinu, hogy a tobbiek nem" - ne má elhiggyjük, hogy a többiek mellett állt ki. Suttyomban elhúzott Austinban. De:
"A ma­gyar úszónő ver­seny­en­ge­dély nél­kül uta­zott el Aus­tinba. A rajt­hoz a szö­vet­ség be­le­egye­zése kell, ezt ko­moly fel­té­tel­hez kö­töt­ték."- Köszönje férjének akit nem véletlenül gyárfás Tusupr helyett Sutup-nak nevezett.
karma1
@Mirabilis: Itt van az ennel frissebb hir:www.hirstart.hu/hk/20160112_gyarfasek_azzal_zsaroljak_hosszu_katinkat_hogy_ha_nem_keri_szepen_telefonon_kiss_laszlotol_nem_adnak_neki_versenyengedelyt

Mondjuk a Startlapont nem ezalatt a cim alatt fut a cikk, de amikor rakattintottam, ezt adta ki. (A cim eredetileg: Kiss Laszlo megis tudott arrol, hogy Hosszu Amerikaba utazik...)

Annal is jobban kellett volna tudnia errol, mert mar tavaly ilyenkor is ugyanezen a versenyen vett reszt.
Azert azt meg nem egeszen hiszem el, hogy Hosszu most ezt meg merte volna lepni, hogy kihagyja az engedelykerest. Valami egeszen mas lehet az ugy mogott, egy-ket napon belul biztsan tobbet tudunk majd rola.

Egyebkent nem en hasonlitottam Sandor Mariahoz, valaki mas megtette ezt a Propin, de mar nem tudom, melyik Hosszurol szolo cikkel kapcsolatban...
Mirabilis
@karma1: " Itt van az ennel frissebb hir:www.hirstart.hu/hk/20160112_gyarfasek_...
" senkinek, semmit, semmilyen portálon el nem lehet hinni. Akkor miről tépjük a szájunkat itt?
karma1
@Mirabilis: Igazad van, csak annyi infot adnak ki a nepnek, amennyit ok jonak latnak, es persze abban a temaban, amit ok akarnak...:o((( Tudod, ehhez az IGAZI ujsagirasnak semmi koze nincsen...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.