A Demokratikus Koalíció (DK) szerint az V. kerülethez hasonlóan a XII. kerületben is értékes ingatlanok juthatnak "fideszes vállalkozók, barátok, haverok" kezébe valódi verseny nélkül.

Kerék-Bárczy Szabolcs, a DK elnökségének tagja ezt csütörtökön sajtótájékoztatón mondta, miután a Világgazdaság arról írt, hogy egy hétig lehet licitálni a Csörsz és az Alkotás utca kereszteződésében lévő, 1867 négyzetméteres telekre, amelyet a XII. kerületi önkormányzat kínál megvételre 374 millió forintért.

A politikus – különböző újságoknak nyilatkozó ingatlanszakértők véleményét idézve – azt mondta, egy ilyen értékes ingatlan megvételének megfontolására nem lehet elég egy hét, így arra lehet következtetni, hogy Pokorni Zoltán (Fidesz-KDNP) kerületi polgármester és a fideszes kerületi vezetők már tudják, ki licitál és vásárolja meg a területet, így a valódi verseny esélye van kizárva.

A DK nevében Kerék-Bárczy Szabolcs felszólította Pokorni Zoltánt, hogy haladéktalanul vonja vissza a kiírást, és gondolja újra, hogyan járhatna a legjobban a kerület és annak lakosai.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miert, meg nincsenek ott? Azert meg a fide$$-sajto is tud okozni meglepetest...:
wagabund
Nnakkérem...ott vannak több milliárdot érő ingatlanok, melyek több éve lakatlanok...azon csodálkozom, hogy csak most jutott eszükbe...

...jó...tudom... most lett rá pénz..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.