A jelenlegi kormánypárt, amely volt ellenzéki párt is egyúttal – és saját bevallása szerint – rendszert is váltott, amely mindig hű volt önmagához és az elveihez, most éppen a kötelező sorkatonaság gondolatát kívánja napirenden tartani. Az egymásnak ellentmondó kijelentések senkit ne tévesszenek meg. Az a lényeg, hogy ne oda nézzünk, ahol most is történik valami. Ahol mindaz történik, ami igazán érdekes. Tesztelnek minket. Ahogy korábban a halálbüntetés bevezetésének ötletével tették ugyanezt. Tesztelik a reakcióinkat, az indulatainkat, terelik a figyelmünket a jól megkomponált kommunikációs blöffökkel.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Találó a czikk ! A háttéresunnyogás lényege valahol itt van !
human
Apropó figyelemelterelés. Ugye nem felejtettétek el ki az a Horvát András, hogy kitiltottak az USA-ból 6 személyt (köztük a NAV volt vezetőjével) korrupció miatt és hogy évi 1000 milliárd felett hunyhatott szemet a NAV évente Horvát András számításai szerint, azt hogy egy perben egy osztályvezető vallotta, hogy adóvizsgálatokat akadályoztak meg a NAV-nál.
Orbánék lefoglalták Hováth András számítógépét és a zöld dossziét. Sikeresen húzták az ügyet addig amíg véghez vitték a vezetőcserét. Hogy ettől talán tisztességesebb lesz a nav? Pont annyira lesz tisztességes, mint amennyire a közbeszerzés lett miután Simicska nevű oligarháját Garancsira cserélte Orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.