"Most sikerült felfedezni, hogy gáz van és a kormány totális diktatúrát akar bevezetni? Napok óta üvölt mindenki, aki csak él és mozog. Miért a jobbikos Novák Előd hozta nyilvánosságra a kormánytervezetet erről?” – kérdezi tegnapi, ellenzékből kiábrándult cikkében kedves kollégám, én pedig ha megválaszolni nem is tudom a kérdéseit, feltétlenül gondolok erről valamit. Ha véletlenül, esetleg, valamiért nem arról van szó, hogy a Jobbik a Fidesz kottájából, az ellenség megtévesztésére játszik és együttes erővel tesztelik a reakcióinkat, akkor azt kellene mondanom, hogy ma Magyarországon a parlamenti ellenzék jótékony, mindent eltakaró lapítása mellett lényegében csak a szélsőjobb aggódik a demokráciáért.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Sőt, továbbgondolva, itt már tényleg "csak" a szélsőjobb aggódik valamennyire, mert az emberek nagy többsége már alig várja!
Tényleg azt gondolom, hogy behitték, minden bajnak a demokrácia az oka! Nincs mit tenni, meg kell, hogy tapasztalják a különbséget :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.