A kormányzat folyamatosan egyeztet a pedagógusokkal az oktatás helyzetéről és finanszírozásáról – állította Rétvári Bence pénteken a TV2 Mokka című műsorában. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára erről annak kapcsán beszélt, hogy immár száz oktatási intézmény írta alá azt a petíciót, amely az oktatás rendszerének átalakítását és a finanszírozás bővítését szorgalmazza.

Rétvári szerint ők folyamatosan egyeztetnek a pedagógusokkal

A KDNP-s politikus elmondta: a szakszervezetekkel folytatott tárgyalások során elsősorban munkajogi kérdések kerülnek a fókuszba, a Nemzeti Pedagógus Karral pedig az adminisztratív terhek csökkentéséről egyeztetnek. Ez utóbbi eredményeként nem kettő, hanem ötévente kell majd önértékelést készíteniük a pedagógusoknak.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ez a baj csak egyeztettek, nem pedig intézkedtek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
zöldszem
Ez a baj csak egyeztettek, nem pedig intézkedtek!
silber13
Hazudsz a miniszter (???) gazdáddal egyetemben!
volvós
Tágra nyílt szemü kis csuhás ministráns kölök !!
Te melyik országban élsz ??? Romániában ??
nezelodo
Kivel egyeztetnek, olyan kamu "érdekvédőkkel", akiknek a kormány hozott létre szervezetet, hithű, pénzért minden elvet kiszolgálókból, csókosokból, hozzátartozókból stb? Akkor ez nem egyeztetés, hanem parancshirdetés, hogy ezek bomlasszák a szerveződő ébredőket. Ráadásul a hazugság akkor is hazugság, ha ájtatosan, naponta elmondják, és a végén saját maguk is elhiszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.