A kormányzat folyamatosan egyeztet a pedagógusokkal az oktatás helyzetéről és finanszírozásáról – állította Rétvári Bence pénteken a TV2 Mokka című műsorában. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára erről annak kapcsán beszélt, hogy immár száz oktatási intézmény írta alá azt a petíciót, amely az oktatás rendszerének átalakítását és a finanszírozás bővítését szorgalmazza.

Rétvári szerint ők folyamatosan egyeztetnek a pedagógusokkal

A KDNP-s politikus elmondta: a szakszervezetekkel folytatott tárgyalások során elsősorban munkajogi kérdések kerülnek a fókuszba, a Nemzeti Pedagógus Karral pedig az adminisztratív terhek csökkentéséről egyeztetnek. Ez utóbbi eredményeként nem kettő, hanem ötévente kell majd önértékelést készíteniük a pedagógusoknak.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ez a baj csak egyeztettek, nem pedig intézkedtek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Tágra nyílt szemü kis csuhás ministráns kölök !!
Te melyik országban élsz ??? Romániában ??
nezelodo
Kivel egyeztetnek, olyan kamu "érdekvédőkkel", akiknek a kormány hozott létre szervezetet, hithű, pénzért minden elvet kiszolgálókból, csókosokból, hozzátartozókból stb? Akkor ez nem egyeztetés, hanem parancshirdetés, hogy ezek bomlasszák a szerveződő ébredőket. Ráadásul a hazugság akkor is hazugság, ha ájtatosan, naponta elmondják, és a végén saját maguk is elhiszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.