Megint tüntetés volt, már vagy az ezredik. Voltunk is vagy százan, mit százan… ezeren! Nem történt különösebb dolog, feltették a régi lemezt, s végigdúdolták az egészet, újra. Mondjuk, nem is vártunk egyebet. Amikor Bokros Lajos és a MoMa bejelentette, hogy lesz ez a tüntetés, na, már akkor sem.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Talán megint be kellene dobni a köztudatba, hogy megadóztatják az internetet. Mert csak ez érdekli a magyart., az, hogy sz@rrá alacsonyítják a gazdaságot és vele a népet, az már mellékes.
Toby
Az a gond hogy minden ellenzéki a saját pártja pecsenyéjét sütögeti, miközben orbánc - a geci ! - vidáman melegszik a tűznél !
nevemnick
@Toby: egyszer csak, (nehogy későn) megégeti magát.
Szókrakész
@nevemnick: Elég csak azt beharangozni, hogy csökkentik a szelfibot hosszát.
Százezrek zúdulnak az utcákra.
Desischado
Én is azt látom, hogy csak a nettel lehet megmozdítani a népet, tisztelet a kivételeknek. Ezért tud orbán és a bandája uralkodni, mert a magyarok mindent eltűrnek, ahelyett, hogy móresre tanítanák ezt a parazitát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.