Miközben a – ha nem is kétharmados, de még mindig – többségben lévő Fidesz folyamatosan megfeszített erőkkel támadja az ellenzéket azért, mert szembefordult a magyar emberek érdekeivel (“a következő napoktól hirdetésekben fogják felhívni az emberek figyelmét az ellenzék felelőtlen magatartására”) Gyurcsány Ferenc – jó szokásához híven – önmagát marketingeli és sárgarépát reszel. Szívem szerint azt írnám, hogy tudod mit, Feri? Elmész te a picsába. Sajnos nem tudom visszafogni magam, úgyhogy ezt írom. És tudod miért?

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: Vodkanarancs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Tudod mit cikk iró ?
Menjél te a büdös p...csába mert a mocskos politikához
egy kisgyermek fotóját használod fel !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Na kolozsvári román szöröstalpuak !!
Elöbb ti mehettek a büdös pi...ba,
koszos roma férgek !!!
nemkati
Egyébként ott volt a DK-tól is egy politikus, a nevét nem tudom, de láttam már a tv-ben is. Ott állt mellettem.
eugen4402
Lám csak! Most azért küldik vaginajárásra szegény Gyurcsányt, mert NEM vett részt egy másik gyülekezet rendezvényén...! Eddig legalább ezerszer elküldték már azért, mert részt vett ilyesmiken, mondott gyújtó hangú beszédeket, mozgósított a közös cél érdekében, amiről közben kiderült, hogy nem is létezik!!! Mert ha elmegy, akkor majd azt írják a "kolozsváriak", hogy a Gyúúúcsány rátelepedett, meg kisajátította, meg learatta a termést, amit mások vetettek. Meg a Gyúúúcsánynak mindenhol ott kell lenni, mert állandóan szerepelni akar, menjen a 3,14csába!!!
Gyerekek, meg kéne már állapodni: menjen, vagy ne menjen?
Pontosabban: Ő menjen, vagy az állandóan Őt ba..ogató bölcsek menjenek?
dr. prédikátor
Mit keresel itt te szőrőstalpú bozgor???neked ide KUSSS!Menjél és nyalj a fütyi-sz bandának!!!A viktor szopkin majd díjazza!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.