Alig szabadult a börtönből, máris mindenhol nyilatkozik Lagzi Lajcsi, sőt, azt is tervezi, hogy könyvet ír a bent töltött időről.

A Blikknek elmondta, ebben a könyvben azt is meg fogja írni, hogy amikor fogva tartása körülményeit a legszigorúbb fokozatra emelték, egyszer csak elkezdte hanyagolni a hatóság, viszont új cellatársa kíváncsian kérdezgette.  Vagyis Lajcsi úgy véli, hogy cellatársa besúgó volt.

Volt egy tégla, vagyis besúgó a zárkámban, de ez sem baj, meg az sem, hogy minden beszélgetésemet élőben lehallgatták.

- magyarázta a zenész, aki úgy tudja, fél éven keresztül folytattak ellene titkos adatgyűjtést, melynek során Mr. Dáridó-gazda fedőnéven beszéltek róla.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Figyuzzál te kis g...ci! Addig vered a nyáladat míg újból sittre kerülsz!Jobban járnál ha szerényebbre vennéd a figurát!!!
human
Én valahogy nem tudom elhinni, hogy a rosszakarói alakították át a saját lakásában és a lakóparkjában is a gázórákat. Ahogy én a versenyszféra igazi vállalkozóit ismerem azok még azt is tudják, hogy a toll mennyibe kerül amivel az adminisztrátora dolgozik. Nehogy az ne tűnjön már fel, hogy alig van gázfogyasztás.
uzbence
Most jöttem rá, hogy azért fogyaszt keveset az autóm, mert a szomszédom éjszaka bosszúból, titokban évek óta megtankolta.
human
@Horizont: A feleségét mikor kiengedték mesélni kezdett.
Sírva álltam a gyerek előtt, hogy kicsim mit gondolhatsz most édesapádról. Biztos szégyenled, hogy letartóztatták.
A válasz: De anya ez annyira menő.
Talán a lány csak nyugtatgatni próbálta édesanyját, de azért én menőnek még ilyen helyzetben sem nevezném a dolgot.
eugen4402
Nem probléma művész úr, semmit sem adnak ingyen, szóval cellatársak jöttek-mentek, faggatóztak mindhiába, egy jamaikai trombitás tud hallgatni. Kecsegtették minden széppel-jóval, de Lajjjos a Szikla nem fog megroppanni, és gázsi nélkül egy szót sem csikarnak ki belőle! Majd most: jöhetnek az interjúk, jöhet a memoár-kötet, semmi más nem számít, csak a végén a szaldó pozitív legyen...
kukac50
Arra lennék kíváncsi, hogy melyik Fideszes politikus vetett szemet Lajcsi Ingatlanára,hiszen ez a tét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.