G. Fodor Gábor-féle szennyportál Tóbiás József feleségét támadó cikke és G. Fodor főszerkesztő kínos magyarázkodása már a híresen mocskos szájú és radikális Bayer Zsoltnál is kiverte a biztosítékot.

A publicista szerint

G. Fodor Gábor hírportálja közzétett valamit, amit nem lett volna szabad közzétennie. Azt akarták megmagyarázni. De nem lehet megmagyarázni.

Ezzel Bayer G. Fodor "konzervatív újságírásról" szóló cikkére utalt, melyben G. Fodor kifejti, hogy a konzervatív újságírás arról ismerszik meg, hogy "ribancot annak nevezi, ami". Bayer szerint viszont a konzervatív újságíró, ha fél valamitől, akkor az a bulvár és a középszerűség. A publicista szerint

 konzervatív újságíró soha, de soha nem áll le ellenfelei családtagjairól csámcsogni, soha, de soha nem rángat elő húsz-harminc éves fényképeket lejáratás céljából, soha, de soha nem ribancozza le ellenfelei feleségét, mert például a konzervatív újságíró hallott már Mária Magdalénáról is.

Ehhez azt is hozzáteszi továbbá, hogy

konzervatív újságíró soha, de soha nem engedne meg magának olyasmit, hogy az ellenfele gyereke kapcsán arról elmélkedjen, vajon „az apja politikai vagy az anyja pornófotós” nyomdokaiba lép-e. Aki ilyet tesz, az nem konzervatív újságíró, hanem csimasz. Pontosan olyan, akiktől konzervatív újságírónak kijön a gálája. Sajnálom.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Két kutyaszar beszélget:

-Te qrva büdös vagy!
-Te is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Vállalhatatlan alakok mondják egymásra, hogy vállalhatatlan :) Ez féligmeddig aranyos.
Aki Én
Két kutyaszar beszélget:

-Te qrva büdös vagy!
-Te is!
John J. Dunbar
Nagy átverés az egész, süt róla a fidesz-firfang. Megtehetik, a magyarok két pofára megkajálnak mindent. Orbán-Deutsch, kipróbált páros, nem az első cselük, kisujjukból átvernek mindenkit...
.
Ki az aktuális "ügy" - egy eleve rikítóan felháborítóra kreált cikk - gócpontja?
Mi történt vele nem is oly rég?
.
G. Fodor Gábor kegyvesztett lett a nem is oly régi, tavalyi "polgáros termék" elszólása óta. Eleinte kérdéses lehetett, "élve hagyják", vagy eltüntetik. Végül a Vezér döntött, maradhatott, de "büntivel" - lejjebb csúszott a hierarchiában, egy szennymagazin élére (tehát kvázi vécésnéni posztba) - Habony Árpád felügyeletével.
.
Miért is jelenthetett ez lecsúszást. Szerintem minden értelmes ember számára egyértelmű. A lényeg, Fodor polgártárs innentől egyszerű eszközzé degradált - melyet most használtak.
.
Ti még hisztek a véletlenben, oh, "bölcs" polgárok!?
.
Vajon miért most, miért pont így, és miért pont Tóbiást?
.
Mi a legégetőbb baja Kedves Vezetőnknek? Mi híja a "nagy tervének"?
.
Pár szavazat! Igen, ahhoz!
Nincs meg a kétharmad, paraszthajszál híján - de hiányzik a "terrorhelyzetes-"előkirályságos" alkotmánymódosításhoz!
Kellenek a voksok.
.
Tóbiás miket nyilatkozott az elmúlt időszakban (egy a Fidesszel hagyományosan kokettáló párt élén - gondoljunk Molnár szkinhed Zsótira)? Ellenezte Orbán mestertervét. Pedig csak néhány szavat kellene.
Hát beindult a gépezet!
Tóbi megkapta a lófejet az ágyába...
.
Tóbiást támadják -> mindenki felhördül -> nyilatkoznak a véleményformálók -> s megszólal dajcstompika is -> vajon mi várható?
.
Jaj, be érdekes! Mi lehet a színdarab következő felvonása?
.
A válaszomban mindjárt megírom!
John J. Dunbar
@John J. Dunbar: .
Jaj, be érdekes! Mi lehet a színdarab következő felvonása?
.
-> megszólalt dajcstompika is -> Vezér lép -> a bűnösnek kikiáltott G. F. G. viszi a balhét (elég okos, már számíthatott rá, maffiáéknál már így megy ez) -> habosítják a sztorit (már közösen) -> lesz nagy összeborulás -> no Tóbiás, hazaffyas ritmus! lássad, együtt vagyunk, tégedet is megvédünk! mást már nem árulunk el rólatok! -> aztán a módosító javaslat szavazásán csak megbotlik valaki, félrenéz, félrenyom -> ni csak, mégiscsak meglett a szükséges!
.
Mik vannak! Nohát!? Ki gondolta volna!?
.
EGYÉTEK A RIZSÁT!
.
... vagy inkább ... OLVASSATOK!
moly.hu/konyvek/bertolt-brecht-allitsatok-meg-arturo-uit
John J. Dunbar
@Aki Én: Már évek óta ugyanazokkal a trükkökkel etetnek minket. Ébresztő!
Ennek a "sztorinak" van egy "láthatatlan" üzenete, annak címzettjének - erről írtam. Ez egy kisebb epizód egy nagyobb cél elérése érdekében.
Na, vajon mi lehet az?
.
A "terrorveszély" azért kell Orbánéknak bemondásra (majd segítenek előidézni egy hivatkozható eseményt a 2006-os Kubatov legények), hogy a "Tákolmány" megfelelő módosításai alapján az államfő erősebb jogköröket kaphasson.
Nos, akkorára ugyanis már nem Káder elvtárs lesz az!
Hanem, vajon ki? Igen, eltalálta!
Ezért szükséges a Putyin-Medvegyev páros által már sikeresen bemutatott pártánc.
Orbán kicsit visszább lép, Lázár szorosan előre. Lázár, már miniszterelnökként (a birkák etetése gyanánt, megnyugtatásul), mint egy reformfideszesként, majd a változás ígéretét lebegteti, s eközben, mellékesen, Hunyadi Nemzethvédő Viktor előlép államfőnek.
S ekkor vesznek majd újabb lendületet az események!
Kubatov-legények akciója -> veszélyben a nemzeth -> "fokozódás" -> életbe lép a "Tákolmány" módosítása -> Orbán megkapja a diktatórikus hatalmi jogköröket -> kicsit még habosítani kell, mert el kell foglalni a népet a 60 napra -> eközben megértetik velünk, hogy hatékonyabb lehetne Orbán, csakis értünk (közben már mindenki bepirickázva, sápadtan lapít) -> Orbán (némi machinációval, erőszakkal) megkapja a plusz jogköröket -> lassan nyíltan kezd formálódni az új rendszer, melynek nevet is adhatunk -> királyság, melynek királya: ->
♚ I. Orbán Viktor! ♛
.
MINÉL HAMARABB MEG KELL ÁLLÍTANUNK, MÍG NEM LESZ TÚL KÉSŐ!
human
Ó. Hát most minden jobb oldali médium fel van háborodva. De azért tovább fognak menni majd a százmilliók az újságba, ugye?
Lepényleső
Fenntartásaim vannak amikor kebelbarátok esnek egymásnak.
kkalman
Bayer neki ugrott G. Fodornak? Hát ez van annyira gusztusos, mint amikor két meztelen csiga szexel egy vödör trutymóban.
bush
Vállalhatatlanok egymás között.

"konzervatív újságíró soha, de soha"

- Ezzel csak az baj, bayer, hogy te nem vagy konzervatív újságíró (semmilyen szó, szó szoros értelmében).
Én igazából látom ám, hogy kikhez beszélsz, és kinek próbálod magyarázni az aljasok klubjának bizonyítványát.
Kár a fáradságért!
A hülyék ezután is hülyék maradnak, az elszenvedők meg továbbra is elszenvedik - amit rájuk, ránk, rám toltatok..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.