Maszturbációs segédeszköznek nevezte az MSZP elnökének a feleségét G. Fodor Gábor, a Századvég igazgatója, a 888.hu főszerkesztője, ráadásul 13 éves lányáról is hasonló hangnemben írt. A G. Fodor Gábor nevű kloáka-kreatúra vélhetőleg valamilyen élőlény. Ezt onnan lehet tudni, hogy mozog, levegőt vesz, talán még anyagcseréje is van. Aki már látta, vagy, nem látta, de el tudja képzelni, az sejti, hogy mitől lett olyan, amilyen. Attól, hogy nehéz gyermekkora volt.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Akkor a H Fodor jobban illene hozzá, meg a gazdájához is, mert a G-ből még akár ember is lehet, de ezek hányadékok maradnak örökre.
dr. prédikátor
Ez a geci géfodor még szarnak is ronda és kevés!!!
Aki Én
Nem hiszem, hogy nehéz gyermekkora volt. Akkor ült le a szexújságok elé, amikor csak akart.
Mondjuk Dajcs Tomi óta tudjuk, hogy a mikropöcs jelenthetett ebben némi fennakadást.
Mondjuk az qrva szar lehet, mikor az ember már magának sem kell, magának sem tud örömet okozni. Mondjuk ha fiatal korom óta nem kellenék a nőknek, bennem is biztosan lenne némi frusztráció mostanra. Biztos kérdezgetném a korosztályomat, hogy ők is kiverték-e az újságokra? Későn érő típus. Mostanra értette meg, hogy ,,Marok Marcsával" kell leélnie az életét. Elképzelni sem tudom milyen lehet a helyzete, de biztosan rendkívül sajnálatra méltó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.