A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója csütörtökön arról beszélt az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában, hogy nem tudni konkrét terrorfenyegetésről, így a korábban elrendelt közepes (3-as) terrorkészültségi fokozat marad érvényben.

Bakondi György furcsának nevezte, hogy "a kis Macedónia" védelmezi az Európai Unió külső határát a nem csökkenő migrációs nyomással szemben.

A belbiztonsági főtanácsadó a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta, hogy a schengeni övezetet bővíteni kellene Bulgáriával.

Ez azért lenne jó döntés, mert így nem egyedül Macedóniának kellene megállítania a tömeges migrációt – tette hozzá.

Az EU-tagállam Bulgária nem tagja a schengeni övezetnek. Törökországgal közös határán a balkáni állam egy harminc kilométer hosszú szögesdrótkerítést épít, hogy megakadályozza az illegális határátlépést, bár az unió legszegényebb tagállama jelenleg nem része a migránsok által használt balkáni útvonalnak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Bakondi---belbiztonsági FŐtanácsadó---nyilatkozat----HAHAHA...
Kösz Propi, megszakadok a röhögéstől, a betűket is alig találom a klaviatúrán. A hét vicce.
Hellcat
Nem baj...félelemben kell tartani a rettegőket.
eugen4402
@namihami: Légy őszinte. Az Európai Unió már régen összeomlott volna, ha a lelkes magyar önkéntes tanácsadók nem segítenék a brüsszeli adminisztrációt rendszeres, bölcs, életmentő javaslataikkal...Láthatod, az utolsó pillanatban mindig előáll egy magyarzember, aki megmondja, mit kell cselekedni. :-)
dr. prédikátor
Majd a viktor szopkin megszabadságharcolja a terrozimist!!! oszt jó napot.!Leakaszt neki egy kokit meg sallert és már vége is!!!De így kell az embereket pánikoltatni!!!
zöldszem
A terrorveszélytől, a terrortól egy törvény nem fog megvédeni egyetlen országot sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.