A Kádár-rendszer elég magas nyugati elismertsége azt az érzéki csalódást hozta a nyugati befektetőknek – azon a valóságon túl, hogy olcsón juthattak tulajdonhoz -, hogy az ország versenyképes partnere lehet a cégeiknek a rendszerváltás után, és akár még fel zárkózhat a nyugati centrumországokhoz. Volt egy ilyen érzület, annyi bizonyos. A “Magyarország” márkát nagyon magasan árazták, nagy volt a bizalom iránta – sokkal nagyobb, mint amit az ország valós kompetenciái – ahogy aztán ki is derült – indokoltak volna. Meggyőződésem szerint ez a márka mára a valós kompetenciáinknál kevesebbet ér, de nem sokkal kevesebbet, szkeptikusok mondhatják azt is, hogy reális.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Bedöltek a látszatnak, meg a mindmáig ügyeletes megmondóknak. Nem számoltak sem a Pozsgay-Horváth hatalom átmentéssel, sem pedig a kádári kisemberek mentalitásával!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.