A Lázár János tartotta kormányinfó mintájára az LMP korrupcióinfót fog tartani csütörtökönként – számolt be az Index.

A hírt bejelentő Hadházy Ákos úgy nyilatkozott:

Hiába kerülnek elő a kínos, és egyértelműen visszaélésre utaló információk, a miniszterelnök mégis úgy csinál, mintha ez nem létezne, egyszercsak feláll, és kijelenti, hogy nem tűri a korrupciót, közben mindenki ugyanott folytatja, mint addig.

Az ellenzéki politikus szerint már most annyi információja van, hogy 1 évre elegendő muníciót biztosít majd az alkalmakhoz.

Ez első korrupcióinfón egy titkos hangfelvételt mutat be a szóvivő, amelyen a fideszes politikusok maguk mondják el, hogyan működik a közbeszerzés rendszere az Orbán-kormány alatt.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Január: Nemcsak a nézettsége, de ráadásul éjjel-nappal adó tv lesz.
A Fideszes barátok és családtagok (már csak saját lábaikkal is) gondoskodnak a bemutatandó anyagok mennyiségével a műsoridő kitöltéséről.
kukac50
Nagyon helyes! Arra is rá lehet kérdezni Farkas Flórián milliárdos helytelen pénzköltése ér e annyi időt vagyis 6 és fél évet teljes vagyonelkobzást mint Zuschlagnak a 70 millió jogtalan elköltése?
human
@kukac50: Várjál. Zuschlag 70 millióért börtönt kapott. Farkas esetében ennek a sokszorosáról beszélünk, ennek ellenére Orbán biztosította bizalmáról továbbra is.
Toby
Nahát, hogy mi van...a "saját lábon álló" nem tűri a kurrupcót, miközben soha nem hazudott ?
Ez valami witcz ? Humorest volt a Lendvaiban ?
panellproli
Végre van valakinek vér a pucájában, hogy ki mer állni! Csak az a baj, hogy mindegy ki fogja közvetíteni, a nagy többség aki mindig TV-t néz vagy rádiót hallgat csak a kormány undorító,hazug fröcsögését tudja fogni.Írott sajtóban, ingyenesen kellene eljuttatni minden háztartásba.Ha másképp nem megy létre kell hozni egy alapot ami finanszírozza, kész vagyok erre havi befizetést vállalni.
human
@panellproli: Eddig is voltak közadakozásból működő szervezetek, amik az átláthatóságért és a korrupció ellen harcoltak. Szinte természetesnek vesszük a munkájukat, pedig nekik is irodát kell fenntartani és az adatigénylések a fidesznek hála már jelentős költségekkel is járnak. A finanszírozásuk pedig átlátható. Ha gondolod őket is lehet támogatni:
atlatszo.hu/azenadombol/
transparency.hu/TEMAK

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.