Azok beszélnek korrupcióról, akik minden idők legkorruptabb kormányzását követték el és a nemzeti vagyonnal együtt a Magyarországot illető uniós pénzeket is lenyúlták – reagált a nagyobbik kormánypárt csütörtökön a Demokratikus Koalíció (DK) és az LMP sajtótájékoztatóira.

Varju László, a DK alelnöke sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a fideszesek azt a pénzt is ellopják, amit az Európai Unió a korrupció felderítésére szánt, míg Hadházy Ákos, az LMP antikorrupciós szakszóvivője azt mondta, pártja szerint bűnszervezetben, a minisztériumok részvételével csalják el Magyarországon az uniós forrásokat.

A kormánypárt szerint Magyarország ma az elsők között van a fejlesztési források átlátható elköltésében, a 2007-2013-as fejlesztési ciklust forrásvesztés nélkül zárja, a források 100 százalékát felhasználja.

Magyarország a mostani fejlesztési ciklus egyik legnagyobb nyertese, a harmadik legnagyobb uniós forrásban részesült a tagállamok közül, amelynek 60 százalékát gazdaságfejlesztésre fordítja átlátható pályázati rendszer és Európa legszigorúbb közbeszerzési törvénye mellett – írta közleményében a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt szerint eközben az elzárt csapok miatt csalódott baloldali politikusok rendszeresen Brüsszelben kilincselnek a Magyarországot megillető fejlesztési források felfüggesztéséért.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Egy-két szó kicserélésével egész jól hangzik:

A kormánypárt szerint A FIDESZ ma az elsők között van a fejlesztési források átlátható LENYÚLÁSÁBAN, a 2010-2015-ÖS ÉS A TÖBBI fejlesztési ciklus 60 százalékának ELLOPÁSÁBAN.
A FIDESZ a mostani fejlesztési ciklus egyik legnagyobb nyertese, a harmadik legnagyobb uniós forrásban részesült a tagállamok közül, amelynek 60 százalékát SAJÁT CÉLRA fordítja átlátható pályázati rendszer és Európa legszigorúbb közbeszerzési törvényÉT KIJÁTSZVA... HAHAHAHAH
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Ezért nőtt rogán háza olyan gyorsan!
Desischado
Agyam dobom el! Ezeknek van bőr a pofázmányukon, az biztos! Ők a legnagyobb korrupciós tolvajok, és van képük másra mutogatni?! Egyre több mocsokság derül ki róluk, és a nép mit csinál? Megmondom: a nagy büdös semmit! Nem csoda, hogy orbánéknak ekkora a mersze! Miért ne tennék, gondolják ők - mikor nincs semmilyen következménye! De meddig lesz még Magyarország olyan hely, ahol büntetlenül lehet lopni a kormánynak?!
Yoda69
@Desischado: Szerintem sokan felnek, es nagy a kozony is. Csodat en sem varok.
Viszont '18-ban ujra valasztas lesz, addig napi szinten eletben kell tartani a korrupcios ugyeket.
Ha a nepnek valoban elege van a korrupciobol, es a fideSSbol akkor a valasztofulke maganyaban elkuldhetik oket. Viszont ha nem teszik, akkor csak azt fogjuk kapni amit megerdemlunk. Persze nem kizarhato, sot inkabb egyre valoszinubb, hogy a fideSS ismet el fogja csalni a valasztasokat, hogy a hatalomban maradhasson.
szaboria1
@Pálinkafőző Rézüst: Te találtad fején a szöget, mert pontosan így csinálják.
Pálinkafőző Rézüst
@szaboria1: ezt a taktikát a finkelstein-birnbaum izraeli politikai tanácsadóik találták ki nekik, és nagyon hatékonyan használják az efftásak. finkelstein a mai napig tanácsadója a főbolsinak. Látszik is a kis megmaradt országunkon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok