Azok beszélnek korrupcióról, akik minden idők legkorruptabb kormányzását követték el és a nemzeti vagyonnal együtt a Magyarországot illető uniós pénzeket is lenyúlták – reagált a nagyobbik kormánypárt csütörtökön a Demokratikus Koalíció (DK) és az LMP sajtótájékoztatóira.

Varju László, a DK alelnöke sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a fideszesek azt a pénzt is ellopják, amit az Európai Unió a korrupció felderítésére szánt, míg Hadházy Ákos, az LMP antikorrupciós szakszóvivője azt mondta, pártja szerint bűnszervezetben, a minisztériumok részvételével csalják el Magyarországon az uniós forrásokat.

A kormánypárt szerint Magyarország ma az elsők között van a fejlesztési források átlátható elköltésében, a 2007-2013-as fejlesztési ciklust forrásvesztés nélkül zárja, a források 100 százalékát felhasználja.

Magyarország a mostani fejlesztési ciklus egyik legnagyobb nyertese, a harmadik legnagyobb uniós forrásban részesült a tagállamok közül, amelynek 60 százalékát gazdaságfejlesztésre fordítja átlátható pályázati rendszer és Európa legszigorúbb közbeszerzési törvénye mellett – írta közleményében a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt szerint eközben az elzárt csapok miatt csalódott baloldali politikusok rendszeresen Brüsszelben kilincselnek a Magyarországot megillető fejlesztési források felfüggesztéséért.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Egy-két szó kicserélésével egész jól hangzik:

A kormánypárt szerint A FIDESZ ma az elsők között van a fejlesztési források átlátható LENYÚLÁSÁBAN, a 2010-2015-ÖS ÉS A TÖBBI fejlesztési ciklus 60 százalékának ELLOPÁSÁBAN.
A FIDESZ a mostani fejlesztési ciklus egyik legnagyobb nyertese, a harmadik legnagyobb uniós forrásban részesült a tagállamok közül, amelynek 60 százalékát SAJÁT CÉLRA fordítja átlátható pályázati rendszer és Európa legszigorúbb közbeszerzési törvényÉT KIJÁTSZVA... HAHAHAHAH
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Van bőr azon a mocskos pofájukon mutogatni ? Miből ment a hatalmas osztogatás, ha nem uniós léből ? A magyar "gazdaság" csak amolyan bedolgozói gazdaság, csicskamunka a nagy külföldi cégeknek ! Ennyi a magyar gazdaság. A mezőgazdaságról meg szót sem érdemes ejteni, vajon mitől ólcsó a spanyol paprika, amikor annak termesztési és szállítási költségei is vannak, miközben a magyar drága ? De azért odanyomják az uniós lét a "mezőgazdáknak" ! Mi a lószarnak, mire ?
A szekszárdi hangfelvétel - mellesleg a trafikmutyis is onnét került ki - bemutatta a nincs korrupcó"-t !
lampa laz
Egy-két szó kicserélésével egész jól hangzik:

A kormánypárt szerint A FIDESZ ma az elsők között van a fejlesztési források átlátható LENYÚLÁSÁBAN, a 2010-2015-ÖS ÉS A TÖBBI fejlesztési ciklus 60 százalékának ELLOPÁSÁBAN.
A FIDESZ a mostani fejlesztési ciklus egyik legnagyobb nyertese, a harmadik legnagyobb uniós forrásban részesült a tagállamok közül, amelynek 60 százalékát SAJÁT CÉLRA fordítja átlátható pályázati rendszer és Európa legszigorúbb közbeszerzési törvényÉT KIJÁTSZVA... HAHAHAHAH
joopapa
Ez már annyira szánalmas, ha fityeszes lennék se hinnék ezeknek! Honnan a francból szedték a fityeszes trogerek például az lszájmon a földekre költött száz milliókat?
Hellcat
Ehhez kell ám bőr meg arogancia...azt a nemjóját...nem találok szavakat.
justhpeter
A fideSS éppen most nyerte meg a korrupció-bajnokságot. Nincs oka a csapkodásra.
Hari
Az kiabál legjobban, akinek a háza ég...
eugen4402
Nahát, most mondja, szomszédasszony! Hogy micsoda népek vannak...
Ezek a hülye szocik is ahelyett, hogy ellopták volna a zsozsót, inkább utakat építtettek, hogy azok a böszme multik be tudjanak jönni, és néhány munkahelyet tudjanak felkínálni a segélyen tengődő melósoknak.
A nyomorultak két ciklusnyi kormányzás alatt egyetlen tévécsatornára való pénzt nem tudtak összelopni, most aztán mutogatnak, mint a néma gyerek, akinek a hangja nem jut el senkihez...
Yoda69
Szerencsetlenul vergodik a fidesz mint a partra vetett hal.
Lepényleső
"...mást vádolnak azzal,amit ők követtek el!" A fidesz erről ismerhető fel?
simmering73
Gyönyörű ez a haramiákból álló csoportkép. Életfogytot és teljes vagyonelkobzást mindnek.
kukac50
Ezért nőtt rogán háza olyan gyorsan!
Desischado
Agyam dobom el! Ezeknek van bőr a pofázmányukon, az biztos! Ők a legnagyobb korrupciós tolvajok, és van képük másra mutogatni?! Egyre több mocsokság derül ki róluk, és a nép mit csinál? Megmondom: a nagy büdös semmit! Nem csoda, hogy orbánéknak ekkora a mersze! Miért ne tennék, gondolják ők - mikor nincs semmilyen következménye! De meddig lesz még Magyarország olyan hely, ahol büntetlenül lehet lopni a kormánynak?!
Yoda69
@Desischado: Szerintem sokan felnek, es nagy a kozony is. Csodat en sem varok.
Viszont '18-ban ujra valasztas lesz, addig napi szinten eletben kell tartani a korrupcios ugyeket.
Ha a nepnek valoban elege van a korrupciobol, es a fideSSbol akkor a valasztofulke maganyaban elkuldhetik oket. Viszont ha nem teszik, akkor csak azt fogjuk kapni amit megerdemlunk. Persze nem kizarhato, sot inkabb egyre valoszinubb, hogy a fideSS ismet el fogja csalni a valasztasokat, hogy a hatalomban maradhasson.
szaboria1
@Pálinkafőző Rézüst: Te találtad fején a szöget, mert pontosan így csinálják.
Pálinkafőző Rézüst
@szaboria1: ezt a taktikát a finkelstein-birnbaum izraeli politikai tanácsadóik találták ki nekik, és nagyon hatékonyan használják az efftásak. finkelstein a mai napig tanácsadója a főbolsinak. Látszik is a kis megmaradt országunkon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.