A tulajdonos dönti el, hogy eladja-e Munkácsy Mihály Golgota című festményét a Magyar Nemzeti Banknak (MNB) 6 millió dollárért (1,6 milliárd forintért). Ha nem, nincs üzlet; a jegybanknak nincs beleszólása a kép védettségébe - mondta Gerhardt Ferenc, a jegybank alelnöke, az MNB Értéktár Programjának vezetője pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Eriksson: A Pákh Imre szabályos árverésen vette meg, erről ott van az aukciósház nyugtája, itt nincs mit mentegetni jelenleg az a helyzet hogy más tulajdonára fáj a foga a fiúknak, csak fizetni nem akaródzik érte...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
A csodaizék között én nem tudok különbséget tenni, de a művésznő nem rossz! :)))
petike
@Eriksson: @silber13: Akartam írni, hogy ilyen formatervezést a Citroën csinált annak idején. Erre itt egy "Peugeot" :)
silber13
@petike: Nem is a hangszer kinézete miatt morgolódok, hanem a kapott támogatási összeg nagysága és a tervezett eladási ár agyamentsége miatt., A támogatás önmagáért beszél, szerintem pénzlenyúlás! Az eladási 64 milla ár meg egyenest röhej! Egy Fazioli f-308 ára 45 milla, és a világ legjobb hangverseny zongorájaként ismert és elismert Steinway D-274 is hasonló áron mozog. Arról nem is beszélve, hogy a magyar hangszerbe került mechanika a német Renner cég gyártmánya és nem különleges húrokról van szó, hanem egyedi húrkiosztásról, stb.
Hari
Erre mondják:einstand. Abszolút beleillik a jelenlegi rezsim gyakorlatába.
petike
@silber13: Persze, én is poénnak szántam, látván, hogy annyira nem is eredeti a forma.
Viszont engem is felháborít a rengeteg értelmetlen pénzszórás. Mert ha ezt egy magáncég megcsinálja, árulja amennyiért akarja. Esetleg legyen róla egy hír az M1-en.
De az, hogy ezt az én adómból fizetik, szerintem is csak pénzlenyúlás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.