A Lidl áruház reklámújságjaiban ezentúl a termékeknél az árak és egyéb termékjellemzők mellett egy új és fontos információ is szerepelni fog.

Ez minden Lidl vásárlót érint – Fontos változás lép életbe

Fotó: Facebook/Lidl Magyarország

A kötelező üvegvisszaváltási rendszer idén év elején indult, ám sokáig nem kerültek a boltok polcaira olyan termékek, melyek csomagolása visszaváltható lett volna. Az új rendszer szerint betétdíjas italcsomagolások közül az elsők tavasszal jelentek meg – közölte a mindmegette.hu.

Az egyszer használatos műanyag palackok mellett a fémből és üvegből készült italos csomagolások is betétdíjasak lesznek, melyekért 50 forinttal többek kell majd fizessünk a kasszáknál. Ezt az összeget azonban visszakapjuk, ha a palackokat, üvegeket és fémdobozokat visszavisszük a boltokba és elhelyezzük a MOHU automatáiban. A visszaváltott üvegekért ugyanis pénzt kapunk.

Mivel még nem mindegyik termék betétdíjas, a boltok igyekeznek felhívni a vásárlók figyelmét, melyek azok, melyekért 50 forinttal többet kell fizetni. A boltokban található árcédulákon is feltüntetik a visszaváltós emblémát,

a Lidl pedig mostantól az akciós újságjában is elhelyezi a logót azon termékek mellé, melyek ezentúl betétdíjasak. Ez egy fontos újítás és plusz információ, ami segíti a vásárlókat.

Forrás: mindmegette.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Tehát nem a LIDL-ről van szó, hanem a MOHU nevezetű pénznyelő automatáról...
tothjani
Éppen tegnap előttem váltott vissza egy család 25 ásványvizes palackot de az Aldi üzletben 1250 forint értékben.
Ott nem nagyon tudtak vele mit kezdeni a vásárlás értékéből nem lehet levonni, külön be kell ütni a darabszámot és az árat és úgy tudták kifizetni készpénzben.
Mert a hazug tolvajok szerint lesz alkalmazás is ahol akár bankszámlára is visszautalják a pénzt, de majd csak 25 év múlva!!
balos
@tothjani: Az emberek most megtanulják,hogy a nemzeth az a csútinál kezdődik és a széfjében talál menedéket!Szereti,ha tele az emberek pénzével!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.