A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, vizsgáltassa ki, hogyan költhettek 23 millió forintot a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) karácsonyi ünnepségére, miközben nem adtak fizetést a tanároknak – közölte a párt elnökségi tagja csütörtökön.

Kerék-Bárczy Szabolcs a Világgazdaság ezzel foglalkozó cikkére hivatkozott, jelezve, pártja közérdekű adatigénylést nyújt be, hogy megtudja, mire költött el a minisztérium 23 millió forintot. Miért a kevesek luxuspartijaira van pénz és miért nem a sokak fizetésére? – kérdezte.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Közpénzből bulikáznak ?
a bőr hűlne rájuk !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@Horizont: Szvsz a tanárok bérét akkor lehetett volna ide keverni, ha az Emberi Erőforrások Minisztériuma dajdajozott volna.
adrenalink
@Horizont: Biztos Balog is salsázott már közpénzen Sunyinével!:-) De akkor mi értelme van a külön minisztériumoknak, miért kell évente ktg.vetést csinálni, amiben meghatározzák a rendelkezésükre álló pénzkeretet, ha aztán egy másik minisztériumon kérik számon ha hibázik?
Èrtem, hogy mindegyik közpénzből működik, meg azt is értem, hogy a dk a most éppen forró témával próbált durrantani...
adrenalink
@Horizont: Úgy, hogy a dk kérte számon a bulizó NGM-en a tanárok elmaradt bérét!
adrenalink
@Horizont: Legalább a cikk első mondatát olvasd el, hogy képben legyél, és a tegnap 21:18-as hsz-emet. Voltak akik megértették a logikámat..
adrenalink
@Horizont: Dehogynem, csak ma már febr.4. 21:18 alatt olvasható. Továbbra is tartom, hogy az NGM-en számonkérni a tanárok elmaradt fizetését, baromság! A dk ebben az esetben csak adalék. Részemről téma lezárva!
Szép napot, kellemes hétvégét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.