A Fidesz szerint a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének programja veszélyeztetné az országot, a mindennapok biztonságát és visszahozná azt a Gyurcsány-korszakot, amely nem a magyar családok és a nemzet, hanem a külföldi multik és a bankok érdekét szolgálta.

 Halász János, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési frakciójának szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján bírálta a DK elnöke által ismertetett programot, amelynek elemeit ismerősnek nevezte. "Egyszer már láttunk ilyet: eltöröljük, csökkentjük, megszüntetjük, korlátozzuk" – fogalmazott.

A politikus szerint a Gyurcsány-program lebontaná a polgári berendezkedésért tett lépéseket, veszélyeztetné a családi adórendszert, a fizetéseket.

A DK elnöke a Fidesz-frakció szóvivője szerint a pénzt a munkavállalóktól, a gyermeket nevelőktől és a betegektől venné el: részben eltörölnék a családi adókedvezményt, felszámolnák az otthonteremtési programot, és növelnék az adókat. Csökkentenék a béreket – folytatatta Halász János –, ahogy korábban is elvettek egyhavi bért a pedagógusoktól, az egészségügyi dolgozóktól, és újra fizetőssé akadnák tenni az egészségügyet.

Arra a kérdésre, hogy megkérdőjelezné-e a demonstráló pedagógusok szándékát az, hogy egy sajtóhír szerint a szervezők között Soros György érdekköréhez kötődő civil szervezetek is jelen vannak, Halász János úgy felelt: ezt így látja. Azt mondta, ezek a szervezetek nem a pedagógusok sorsát kívánják javítani, hanem saját politikai céljaikat akarják elérni. Hangsúlyozta: a pedagógusok véleményét kell meghallgatni, amelyet a kormány meg is tesz. A napokban már zajlik az egyeztetés a tankerületekben, lesz egy oktatási kerekasztal és csökkentik a tanárok adminisztratív terheit – sorolta.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Ez a Soros - Gyurcsány fóbia már nagyon szánalmas !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
Ha veszélyeztet Gyurcsány programja akkor az nem az országot,hanem maximum a fidesz hatalmát veszélyeztetheti.
Valószínűleg megnézték az elvtársak,aztán úgy találták,hogy ez egy kurva jó kis program,így hát valahogy ki kell csinálni az egészet.
Toby
Köszönjük a megszokott " Gyurcsány-Bajnai-Soros György" nívót !
Toby
@nyanya001: A mocskos gengszterek szóróják a közlét, elvégre nem ők dobták össze !
Cicamama55
Mint egy mese. Élt egyszer egy ember, akinek egy tucat macskája volt. Véletlenül nyitva maradt a kamra ajtaja, s az összes kis kedvenc beszabadult. Kitombolták magukat, kidöntögettek, felborogattak, felzabáltak mindent, majd jóllakottan kifeküdtek a napra. Amikor a kamrába lépett a gazda, roppant mérgében felelősségre vonta kedvenceit. Azok egyszerre mind a kamra sarkában lévő egérlyukra mutogattak, amelyben egy kicsi egérke cincogott. Az elvakolt gazda akcióba lépett a kis rágcsáló megbüntetésére, míg a macskahad kifeküdt vissza a napra szürenkezni...
agnes200
Ez már valami pavlovi reflex, hogy ha egy fideszes kiejti a száján Gyurcsány nevét, akkor az összes fideszes összerezzen, és imádatát fejezi ki orbánnak. Jól be lettek idomítva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.