A 444.hu újságírója bejutott egyik zárt tankerületi gyűlésre. A riport szerint a fórum botrányba ugyan nem fulladt, de végig érződött, hogy feloldhatatlan ellentét van a Klik képviselői és a pedagógusok között.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat, ha szegeny tanarokat most le lehet nyugtatni par olcso igerettel, es a szakszervezet is majd le akarja a sajat tagsagat nyugtatni, akkor ez a kormany most mar MINDENT megtehet a pedagogusokkal, es rajtuk keresztul a kovetkezo generaciokkal...
KERKA
A KLIK elvtelen módszereket alkalmaz, amitől már tele van a pedagógusok bugyra. Van olyan iskola, ahol a 2015 májusban megrendelt tankönyvek árát a KLIK még mindíg nem fizette ki.
Ezért a többmilliós tételért az iskolát vegzálja a tankönyvkiadó, holott az iskola nem rendelkezik semekkora pénztőkével.
Ha ez így marad, az idei tankönyvküldés kérdéses lesz az iskola számára. A felelősség persze a pedagógusokra hárul majd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.