Az egyik ügyét szerinte már megoldotta, a másikhoz meg még nem volt kedve igazán hozzákezdeni. Az oktatás, amibe újabb államtitkár bukott bele, azért ég a körmére, mert megreformálta, az egészségügy meg azért, mert nem csinált vele semmit.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rdos
A válasz nem bonyolult. Azért nem költ rá, mert a cél, szó szerint az elpusztításunk. :-( Más logikus magyarázatot nem látok. :-(
zöldszem
"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Meggyőződésem, hogy egy nemzet, egy ország életének három fontos területe, három kiemelkedően fontos területe van: a megélhetés, az egészségügy és az oktatás. Egy olyan országban, ahol ez a három terület, a megélhetés, az oktatás meg az egészség drámaian romlik, egy olyan országban a válság kifejezés indokolt. Egy ilyen országban semmilyen más adatnak nincsen jelentősége. Nem érdemes nézni. Minden más adat előhozása csak az igazság elkendőzésére szolgál, vagyis mellébeszélés."
2007. november 4. Orbán Viktor.

Nem gondolod, hogy ezt a súlyos amnéziát kezeltetni kellene!? Nem érzed úgy, hogy le kellene mondanod?
verum
"Az oktatás, amibe újabb államtitkár bukott bele, azért ég a körmére, mert megreformálta, az egészségügy meg azért, mert nem csinált vele semmit."

Tökéletes megfogalmazása annak, hogy a puszta jelenlétükkel képesek tönkretenni egy országot. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.