A Nemzeti Adó- és Vámhivatal az általa kiírt tenderen az irányárnál 30 százalékkal drágábban szerzett be egy légpárnás hajót. Mindezt azért, hogy megállítsák a cigaretta csempészeket. Rémálom ez, vagy köznevetség? Nem az 58 millió adóforintot sajnálom, hanem azt a felesleges baromságot röhögöm ki, amit vettünk.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, alakul,... Hogy nezne ki egy horthysta, ellentengernagyos kormany mindenfele hajo nelkul? Asszem, a NAV uttoro ebben,... Meg a Hapci is jobb lett volna erre a celra, dehat nem lehet amatoroknek eszt adni... Ok csak a csekkfuzethez vannak kozel, amibol kifizettek ezt a valamit...

(En eddig aszittem, hogy Ukrajna felol jon a csempesz cigi, es ott meg nincs annyi viz, amin ennek a valaminek kene jarnia... Mindenesetre arra jo lesz, hogy idoben riassza a csempeszket: Vigyazat, jonnek a financok! Hurra! Amilyen sotet tallay, olyan hulyek az intezkedesei...Igy kell magunkat konnyen, gyorsan tokon loni...:o))))
papa.49
Itt van viszont nálunk a dádé, és neki pont ilyen kell, oszt. jónapot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.