Orbán Viktor és a Fidesz-frakció eljött Miskolcra, bebújtak a lillafüredi Palotaszálló luxusába, majd lenyilatkoztatták a miniszterelnökkel, hogy Miskolc egy modern város, amely rohamosan fejlődik – véli a miskolci Jobbik.

A párt helyi alapszervervezete szerint

városunkban szisztematikusan teszik tönkre az egészségügyet, a közbiztonság katasztrofális, a közlekedési dolgozók sztrájkra készülnek, a közélet tisztasága helyett fideszes feketekasszáról szólnak a hírek, és az sem véletlen, hogy innen indult ki a tanárok mára országos méretűvé vált tiltakozása.

A Jobbik szerint Miskolc tökéletes helyszín lett volna ahhoz, hogy "a Fidesz politikusai megismerjék Magyarország megannyi problémáját", ezzel szemben "nem voltak kíváncsiak a tönkretett Diósgyőri Kórházra, a lyukói ékszerdobozra, az országos viszonylatban is megalázóan alacsony bérekre, az elvándorlás okaira, de még az elmúlt évek legsúlyosabb önkormányzati botrányára, a feketekasszaügyre sem."

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Ha csak a saját lufijukat fújták, azt Pesten is megtehették volna.
Ha normálisan működne az ország, akkor vissza kellene fizetni a költségvetésbe a lufifújás, illetve az ott tartózkodás összes költség, még az utazási költséget is, nem beszélve az egyéb, őrzés költségéről.
Desischado
@Bercifiu: Gondolod, ezek a sajátjukből fizettek? Egy nyavaját! Különben nincs is saját pénzük, mert mind közpénzből prosperál, hogy szakadna rájuk az ég!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.