A kétoldalú együttműködés erősítésének lehetőségeit, így többek között közös energetikai projekteket vitat meg Vlagyimir Putyin orosz elnök Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel szerdán Moszkvában – tudatta a Kreml hétfőn közleményben.

A dokumentum szerint a felek megvitatják a kétoldalú együttműködés erősítésének lehetőségeit, többek között a Vlagyimir Putyin tavaly februári budapesti látogatásán elért megállapodások végrehajtásával összefüggésben.

A megbeszélések napirendjén a kereskedelmi-gazdasági kapcsolatok fejlesztésének lehetőségei, az energetika és a magasan fejlett technológia alkalmazása terén megvalósítandó közös projektek előmozdítása, a kulturális együttműködés szerepel. A felek várhatóan "aktuális nemzetközi kérdésekben is véleményt cserélnek" – fűzte hozzá a Kreml közleménye.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Megkapja az új célokat miket kell támadni, a Putyinnak még azt se lehet elhinni amit kérdez, de ez a majom beszopja a putyini mákonyt, és közben most gazdaságilag később politikailag is eladja az országot az oroszoknak, mondhatom gyönyörű jövő!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pestilence
Tegnap még volt pofája azzal dicsekedni, hogy ő küldte haza az oroszokat.
kukac50
Orbán lebeszéli Putyint a Szíria és környéki országok bombázásáról mert még több migráns jön és Orbán is kell,hogy befogadjon embereket.
Kórházat iskolát is bombázott putyin. Lehet,hogy Orbán bízta meg?
papa.49
@John J. Dunbar: Ez eddig se volt kérdéses))))))))))
papa.49
@Pestilence: Akkor ő még a pöcsével játszott, van kalapja, nincs kalapját))))))))A tárgyaló asztal közelébe se engedték, csak hazudós a pacák)))))))))
Dr. Felipe
Magyarul, feltörlik a g..ivel a padlót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.