"A pedagógus tüntetések mögött országszerte MSZP-s, DK-s, Együttes, PM-es, LMP-s és liberális pártaktivisták állnak" – közölte néhány héttel ezelőtt a Fidesz.

Most azonban úgy tűnik, Orbán Viktor ellentmond a saját pártjának. Szerinte a helyzet az, hogy

ahányszor ma valaki ellenzéki tüntetést kezd, akkor azzal kezdi, hogy önöktől elhatárolódik. Nem akarnak a mai ellenzéki pártokkal, leginkább az MSZP-vel egy platformra kerülni. Ez mégiscsak jelent valamit! Ez ítéletalkotás arról a munkáról, amit önök nyolc év alatt a kormányban műveltek.

– mondta a miniszterelnök az Országgyűlésben hétfőn.

A találatért a 444.hu-t illeti dicséret.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na ennyit ér ez a faszi...egy nagy rakás szart. Ha a fidesz ellen van tüntetés egyből hozzákötik az elégedetleneket az ellenzékhez, hogy lejárassák őket, most meg jön azzal, hogy a tüntetők mégsem közhetők az ellenzékhez, hogy ne járassák le magukat? ez az ember nem normális...aki rá szavaz az sem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Adjad csak az ötleteket!
De ha ezek az ellenzékiek a sarkukra állnak, ténylegesen összefognak és megmozgatják az egész országot, akkor ti a "2/3" néppel kevesek lesztek nagyon.
Kutyuska
@Fradigege: És nincs egy tökös újságíró, aki a sajtótájékoztatókon feltenné a kérdést, hogy ha olyan jól teljesítünk, miért nincs pénz csak a felcsúti vasútra, stadionokra és a Vábrban a 3.000 férőhelyes mélygarázsra.
Kutyuska
Nem újdonság, hogy össze-vissza beszél, mindig is marhaságokat hablatyolt vagy hazudozott, amikor demokrataként tetszelgett, akkor is hazudott. Soha nem volt demokrata. Ahhoz nincs meg a kellő intelligenciája.
A nyolcvanas évek óta próbálom megfejteni, hogy miért tartják karizmatikus, sőt tehetséges politikusnak. Semmi mást nem látok, amikor nézem, hallgatom, mint egy sunyi suttyó alakot.
Ha azért gondolják karizmatikusnak, mert pár millió birka úgy béget, ahogy ő fütyül, nagyon tévednek. Nem ő a karizmatikus, hanem sajnos a mi országunkban többségében vannak a buta, igénytelen, gondolkodásra képtelen emberek, akik nem akarnak saját magukért sem felelősséget vállalni. Nekik kell egy ilyen cinikus, arrogáns alak, aki irányítja őket.
karma1
@coni: 22.43-ra: Akkor is mar a nem-pedagogus szemelyzetre gondoltak: nagyon sok tanarnak boven eleg lett volna, ha visszaveszik az oraszamukat az elfogadhato szintre, mert igy nem adtak tobbletbert a tanaraknak sem, hanem alaphangon kifizettek nekik a rajuk rott plusz orakat...

ov pedig ugy hazudik, mint aki konyvbol olvassa...A csusztatasok neki kedveznek, meg a bebetonozott rendszerenek,...
JAJMÁR
Persze, hogy hazudik, mindig azt, amit a többség hinni szeretne, de csak a "kezét" figyeljétek, soha ne azt, amit mond.
Most egy kicsit "beszorult", mert a többség kezdi nem hinni, amiket hazudik, egyre többen figyelik a kezét. Hát, remélem nem változik a tendencia :)
kukac50
Orbánt csak a saját hatalmon maradása érdekli és a pénzek ellopása.
A tanárok diákok problémája nem érdekli,de a kórházak és a devizahitelesek kilakoltatása sem.
A kliket és a tanárok papírmunkáját nem szünteti meg,mert az uniós támogatást felvették rá és ellopták,azt vissza kellene Nekik fizetni ha vissza táncolnak.
Mivel az iskolákra nem költötték rá fizessék vissza saját zsebből,hiszen Ők szavazták meg a kliket . Aki gombot nyomott rá az fizesse vissza.
Tanárok diákok szülők ne hagyjátok magatokat,harcra fel ez nem páva tánc ez a Magyar valóság! Orbánnak nix ugri bugri

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.