Újra itt a Kommentelők megmondják. Ezúttal azon internetező társainknak engedünk teret, akiknek a mai "kockás ingezésről" van meg a véleményük. A megjegyzéseket most is különböző Facebook-oldalakról gyűjtöttük össze. 

3. rész – Ellepték az internetet a kockás inges fotók

F. Zsolt: kockás a divat!idióta buta emberek!ezért tartunk itt!

B. Attila: Arra lennék kíváncsi,hányan tudnák elmondani a HIMNUSZ,vagy a SZÓZAT,nem vagyok nagy igényű első öt versszakát.....vagy kapásból a Dózsa féle paraszt felkelés évszámát.Nem lenne ilyen mosolygós a helyzet .Gyalázatos ami most itt folyik !

N-B. Anna: Ez a világ legnagyobb problémája!!!!!!!!!!

Sz. Ferenc: Sajna ezekez a taknyokat nem a tanulâs hamem a buli a drog a szex stb minden csak a tanulàs nem érdekli.es még tüntet? A tanàrokról meg jobb ha nem is mondoksemmit

Z. Csaba: Mennyit keresnek a tanàrok?150-300ezer közt üljenek màr el a picsàjukon..mennyit keresek sima alkalmazottként 13év utàn 95ezret..mennyi szabijuk van?mennyit vannak othon 1évbe?maradjunk a realitàs talajàn..a körűlményeken lehetne vàltoztatni ez igaz..meg ez a kockàs ingezés vicc...

Sz. Ferenc: El kel hajtani a hang adókat és majd le csitulnak. Pedig azt hiszik magukról hogy milyen okosak

J. József: a gyurcsany feri jar kockas ingbe....vele szimpatizalnak? kepzeljek el ha az a sok, nem tanar ember akik minimalberert 400 ft-os oraberert szolgaskodnak, vagy a kozmunkasokat,ha ezek mind feloltoznenek munkasruhaba,es kimennenek sztrajkolni,meg vergodni akkor mi lenne?csak sajnos a minimalbereseket mindenki leszarja ,a tanarok az orvosok a politikusok,es mindenki. ennyit errol. 

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Itt egy igaz, szimpatikus tokig magyar, pardon mélységesen mélymagyar:

"Sz. Ferenc: El kel hajtani a hang adókat és majd le csitulnak. Pedig azt hiszik magukról hogy milyen okosak"

Bizony, "el kel...a hang adókat...le csitunak..." nos, ez az illiberális magyar helyesírás és vélemény !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alzheimer Fauna
A címben szereplő mondattal (bár az látszik, hogy az idézett hozzászólások szerzőinek leginkább a magyartanárukkal lehetett gondjuk) - részben - egyet tudok érteni. Mert valóban érdekel a buli és a szex (azért apának erről ne szóljatok!). A drog hidegen hagy, könnyen pótolható a barátsággal. Például nyáron az Országháznál ücsörögtem a rakparton, amikor leült mellém négy felszabadult külföldi egyetemista. Pár mondat után kiderült, hogy hollandok. Ruházatuk alapján nem hittem volna, de látnom kellett, elég csórók: egy sodrott cigit adtak kézről kézre. Irigyek sem voltak, bevettek a körbe és megosztották velem is a cigijüket. Ez az önzetlenség olyan jó érzés volt, hogy mire elszívtuk, kimondottan jó hangulatom lett és az angolom is gördülékenyebbé vált.
Tehát a drog nem érdekel.
Ami viszont a fentieken túl érdekel: milyen magasabb erkölcsi szempont indokolhatja egy ország szisztematikus tönkretételét? Miért van az, hogy amíg tömegek gürcölnek éhbérért, keveseknek annyi pénzük van, hogy az már öngyulladással fenyeget? Mi az oka annak, hogy bár "Magyarország jobban teljesít!", de az oktatáshoz/egészségügyhöz/stb. nincs az államnak elég pénze?
Szóval rengeteg dolog érdekel a bulin, a drogon és a szexen kívül, és én mindent tudni akarok és mindent tudni fogok!
Ja, és a húgomat az (is) érdekli, hogy a Kossuth Lajos téren miért csak gazdag rendőrök dolgozhatnak, olyanok, akiknek telik piros pilotkára? Fél a KisGé?
Hellcat
Kérem szépen...a sok barom akik megették a szart amit a fidesz eléjük dobott.
Szókrakész
Pedig sajna ez a mai magyar valóság.
Csak ki kéne menni az utcára és a diákokat kicsit kikérdezni, azonnal égne a pofánk szülőként, hogy ilyen sötét gyerekeink vannak.
Sajna igaza van a kommentelőknek.
Itt sokan unalmukban, jólétükben divatot csinálnak mindenből.
Ezzel ártanak az egésznek.
Viszont a fizetésekkel kapcsolatban igaza van az egyik hozzászólónak, mint ahogy ezt visszaigazolja egy másik Propis cikk is a 220-240 ezres netto fizetéses tanárral.
Egy szalagmunkás, vagy egy szakmunkás fele ennyit keres, ugyanúgy 30-40 év után.
És a mai tanárok szaktudását, lexikális tudását értékelve, nem vagyok benne biztos, hogy magasabb szinten vannak mint egy szakmunkás. A szakmunkás is be tud magolni témákat, évszámokat, adatokat, eseményeket és érzés nélkül visszamondani azt.
Desischado
A minimálbérrel kapcsolatban egyetértek az egyik kommentelővel, de a többi, az siralmas. Ezek elit iskolában taníttatják a gyerekeiket? Vagy nekik minden jó? Nem gond, ha birkát nevelnek az ő gyerekeikből is? Elképesztő, mennyi sötét alak van!
Szókrakész
Gyurcsányinak tuti köze van a bulihoz.
Ha más nem, ő a kockás ing nagyker.
JAJMÁR
@Szókrakész: Dehogy! Semmivel sem butábbak a mai fiatalok, mint régen, és főleg semmivel sem, mint a mai "öregek" és fordítva is így van.
Bunkó, buta, sértődött és önző alakok minden rétegben vannak.

A "kockás ing" pedig nem divat, hanem szimbólum lett.

Ha meg akarod ismerni a tanári tüntetők valódi követelését, olvasd el a 25 pontot. Egyébként pedig valóban alacsonyak a bérek, de álljon ki minden réteg saját magáért. Én becsülöm azokat, akik kiállnak magukért, és nem tudom értékelni a háttérben meghúzódó, sunnyogókat!
Azt pedig elítélem, ha a szólni merőket akarják lehúzni, a "mert mások se.." szöveggel.
Álljon hát ki magáért a szalagmunkás, a közmunkás, a szakmunkás stb. is, ha kevesli a bérét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.