Régen látott nemzeti összefogás valósult meg a betelepítési kvóta elleni aláírásgyűjtéssel - közölte a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szombaton sajtótájékoztatón Debrecenben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
.@Lepényleső: @Toby: Tehát 6 millióan nem írták alá...
2 millió vs. 6 millió!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Teljesen mindegy hányan írták alá 200 ezren, vagy 2 millióan a lényeg hogy a hazugovics átbaszta a saját szavazóit is mert Ő MEG ALÁÍRTA A KVÓTA MEGÁLLAPODÁST, PONT!!!
karma1
@F_Viktor: 11.53-ra: Azt valoban el tudom kepzelni, hogy a "sok lud disznot gyoz " alapon jo kis agymosast vegzett, mivel igencsak csinalta a feszkot, hogy igy a menekultek, meg ugy a menekultek, terroristaveszely, meg elveszik majd a munkankat, meg ilyen baromsagok, szoval valoban elkepzelheto, hogy athangolt legalabb 2-3 millio magyart, en csak abban nem hiszek - de abban nagyon erosen NEM - , hogy mindez a 2 millio ember vissza is kuldte volna a konzultacios levelet. Foleg azert nem , mert akiket igy meg tudott vezetni, azok azt is gondoljak, hogy nekik a vilagon semmit nem kell tenniuk, mert orban basi majd jol megvedi az orszagot, lam, mar keritest is epitett.
(Az a mellekkorulmeny, hogy senki sem akar Ma.o.-n letelepedni, nem volt egyetlen terrorakcio sem Ma.o.-n, a menekultek nem raboltak, nem gyilkoltak nalunk, ez egyal;talan nem zavarja a sok birkat...)
Kamcsatka
@preparátor: Bocsáss meg , én nem értem mit jelent számodra az, hogy nemzetelleneség?
nevemnick
Azért már egyszer szeretnék egy közjegyző által hitelesített jegyzőkönyvet látni az ,,ilyen" konzultációs ívekről. Tavaly az épületben lakó 72 éves hölgy háromszor írta alá (egyszer az orvosi rendelőben!, és kétszer az otthonában)
Erről ennyit.
karma1
@nevemnick: En ma' miota ezt pampogom... Soha, semmikor nem lattunk egyetlenegy fide$$ konzultaciorol sem teljesen hitelesnek tartott szamadatokat. Az, hogy a hazug, fideSS-jobbkar KSH, Szazadveg, Meridian, mittudomenkicsoda kiad valamit, az semmit sem jelent: azt adnak ki nyomtatasban, korfrekt adatkent, amit orban letelefonal nekik...

Ha 200 ezer alairas szukseges egy torvenybevezeteshez, es erre kernek tamogato alairasokat a fideszben, akkor nekik mit ad Isten? 320 ezer tamogato level jott vissza...! Attol felek, hogy ugyanezt fogja csinalni - konzultacios levelet kikuldeni - a terrorveszelyre bevezetendo 6. torvenynek a bevezethetosegere is, mert latja, hogy a magyarok egyaltalan nem akarjak ezt a torvenyt. Nepszavazast meg nem irhat ki erre torvenyesen...

Csak ettol tartok, mert ehhez valoszinu nem koteles unios fuggetlen megfigyeloket hivni
Bercifiu
@enslaved: Nem tudnak írni, mert ők az emberi erőforrás tartalékai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.