Az MSZP alelnöke szerint a magyar kormány tagjai fenyegetőzni járnak Salgótarjánba, de a salgótarjániak nem kérnek ebből. Az embereknek az építkezés, a nyugodt élet a fontos, és ha ilyet akarnak, akkor Fekete Zsoltra fogják leadni a szavazatukat – mondta Lukács Zoltán pénteken a városban tartott sajtótájékoztatón.

Lukács Zoltán úgy fogalmazott: szánalmasnak tartják, hogy a kormány lassan minden tagja ellátogat már Salgótarjánba, de sem nekik, sem a jelöltjüknek nincs érdemi mondanivalója a város jövőjéről, problémáiról.

"Annyi telik tőlük, hogy egymás kezébe adják a kilincset, és mindegyik megfenyegeti a salgótarjániakat azzal, hogy megfojtják a várost, ha nem a fideszes jelöltre szavaznak. Ez egész egyszerűen szánalmas, és hazugság is, mert nem fogják tudni megtenni" – mondta a szocialista politikus.

Arról is beszélt, hogy Salgótarjánban egyre többen szeretnének többet tudni Simon Tibor, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje brókerügyéről. Közölte, pénteken a salgótarjáni városházán akarta kikérni azt a dossziét, amiben a Simon Tibor ellen folyt vizsgálat anyagai vannak, de a város jegyzője ezt elutasította, "így ma sem tudjuk meg, mi van a titkos dossziéban, miben is áll Simon Tibor brókerügye".

Azt mondta, Simon Tibor annak a Brokernetnek volt az ügynöke, amelynek vezetői sokmilliós luxusautókkal, a befektetői pedig üres zsebbel távoztak, amikor eltűnt a magyar piacról.

Nem tudjuk, Simon Tibor hány emberrel kötött üzletet, hány embernek okozott kárt, és miben állt a tevékenysége – folytatta Lukács Zoltán, azt is egy megoldásnak nevezve, hogy a jelölt maga is nyilvánosságra hozhatná az ellene (Székyné Sztrémi Melinda, az előző fideszes polgármester által) indított vizsgálat eredményét, "persze, csak akkor, ha nincs titkolnivalója".

A Fidesz egy bukott brókert szeretne Salgótarján élére állítani, akit elvittek főosztályvezetőnek abba a Klebelsberg Intézményfenntartó Központba is, amely éppen darabjaira rombolja szét a közoktatást – értékelt Lukács Zoltán.

Hozzátette: meg kell gondolniuk a salgótarjániaknak, hogy ilyen emberre, vagy a baloldal jelöltjére, Fekete Zsoltra akarják-e bízni a várost, ez a választás áll a salgótarjániak előtt 28-án.

Salgótarjánban azért tartanak időközi polgármester-választást, mert novemberben meghalt Dóra Ottó, a város 2014-ben megválasztott szocialista polgármestere.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nincs itt csoda, egy tiszteséges, makulátlan jelölt, megfertőzné a csürhét, amit ugye, nem akarhatunk azé' mégse nem...hogy nézne ki a nemzethy maffia egy tisztességes jelölttel...a Cosa Nostra rajtunk röhögne !
Dr. Felipe
Gyilkosok meg bukott brókerek. Hát elvtársak, egy becsületes embert nem találni Magyarország "legnépszerűbb" pártjában?
Könyörgöm, legalább egy becsületes jelöltet állítsanak ki elvtársak, csak egyet mutassanak. Nem olyan nagy kérés ez elvtársak.
dr. prédikátor
@Dr. Felipe: De az ,mármint a becsületes fütyi-sz es!!!
justhpeter
@dr. prédikátor: Becsületes fideSSes csak a mesében van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.