A Fidesz szerint a kormány célja továbbra is az, hogy javítsa a betegellátást, az egészségügyi dolgozók munkakörülményeit és anyagi megbecsülését. Számíthatnak a kormányra az egészségügyben dolgozók, akiknek legkevésbé az ellenzék öncélú politikai akcióira van szüksége – írták csütörtöki, az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Lukács László György, a Jobbik frakcióvezető-helyettese csütörtökön sajtótájékoztatón azt mondta, 2016-ra általánossá váltak a válságjelenségek az egészségügyben, ezért a párt szakmai konzultációt kezd az ágazat szereplőivel, majd a lakosság véleményét is kikéri.

Erre reagálva a Fidesz azt közölte, hogy országszerte újítanak fel kórházakat és rendelőket, a rendszerváltás óta legnagyobb, 500 milliárdos fejlesztést hajtottak végre, két lépcsőben eddig 95 ezer egészségügyi dolgozó bérét emelték, a kórházakban és szakrendelő intézetekben foglalkoztatottak bruttó keresete átlagosan 27 százalékkal nőtt.

Közölték továbbá, hogy a minisztérium rendszeresen egyeztetett az ágazati reprezentatív szakszervezetekkel, az érdekvédelmi szervezetekkel és a kamarákkal, velük együtt alakítja ki azokat a további intézkedéseket, amelyekkel a dolgozók élete, munkakörülményei és a betegellátás színvonala tovább javíthatók.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Bevettem. Megártott. Most megyek és kikezeltetem magamból. Túlélem ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Gyorsan leminősítették a tanárokat Soros által pénzelt baloldali balhézóknak. Ez a sors vár mindenkire aki a munkakörülmények ellen felemeli a hangját. A következők talán az orvosok és a bírók lesznek.
tothjani
Ez igaz tényleg javítják nálunk most fejeződik be egy 10 milliárdos kórházbővítés, igy már lehet hogy egy kötözésre nem kell 30 kilométert utaznunk.
Az hogy a 10-ből menyit loptak örök rejtély marad.
justhpeter
Bevettem. Megártott. Most megyek és kikezeltetem magamból. Túlélem ?
nusika
Van olyan kórház, ami kívül szép és belül megy romokban van! Csak a pályázat számított a zsebeléssel együtt!!!Ezzel dicsekedni nem helyes!
Nyuszicsibe
"...épp rendbeteszik..." Aha, max. Vitya VIP-szobáját szellőztetik. Meg aztán szarból várat...
papa.49
@Nyuszicsibe: Lehet, csak rohadtul büdös))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.