a jelen pillanatban nem az a baj, hogy Orbán Viktor egy képmutató hólyaggá válik sokak szemében. Az sem, hogy Kósa Lajos ismét tanújelét adta igen szerény politikai érzékének. Még az sem, hogy ismét azt látjuk, hogy a Fidesz egy katyvasztikus képződmény. A baj az, hogy az egész ország veszít az arcából. Például azért, mert eltűri, hogy egy ilyen oligarchikus gittegylet protituálja.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Igaza van a blogolónak, ostoba birkák vagyunk mi is, hogy tűrünk és csak tűrünk, noha jól tudjuk - a qrmény Kúriájának döntése ellenére - hogy megvezetős, megvariált választással nyert a gengszterhorda 2014-ben, naponta szembe köpnek bennünket - igaz, saját magukat is, de ez sovány vigasz ! - hülyének néznek, osztogatnak, sumákolnak, elhallgatnak lényeges kérdéseket, csak a bíborban-narancsban-bársonyban születetteknek van Kánaán, a többinek ótvaros nagy kuss van, miközben a mesepropaganda - közpénz százmilliükért ! - bizonygatja, hogy nagyon jól élünk és békében és hatalmas jogbiztonságban, nyíltan hazudnak a brüszeli intézkedésekről, minden mocskos sunyiságot Brüsszelre fognak, majd ha belebuknak a hazugságáradatba, mintha mi sem történt volna, másnap ismét mikrofon elé állnak és a mese folytatódik, változatlanul, pofapirulás nélkül, közben a cimborák rátették mocskos mancsaikat a fél Magyarországra, az uniós milliárdokra, a hatóságok nyíltan qrmánypárti döntéseket hoznak, ha aggályok vannak; akkor másnap már módosítják a vonatkozó jogszabályokat, csak a trükkel megszerzett hatalomban maradhassanak, mert addig megy a "saját lábon állós" pofátlan luxus ! Intézmények mennek tönkre, de a polihisztor, mindenhez értő cimbikhez ömlik a közpénz, utálnak bennüket nyugatról, északról és délről, mert futsalos hülyegyerekek akarják megmondani majd' évszázados demokráciáknak, hogy mi a demokrácia !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Mangu: A "demokrácia" nem egy statikus valami. De egy olyan alapszemlélet szerintem, amire lehet építkezni.
Nem fennkölt alapon, hanem fejlődéshatékonysági szempontból. Nem véletlen, hogy Athén összes előremutató tendenciája a demokrácia korszakából indult. Pedig iszonyú korlátos volt az az athéni demokrácia
Mangu
@GeoCravker: Meddig? Mert mindeddig a csúcspontja a diktatúra lett. Ámen.
Van egy nagyon régi vicc, kb. 30 évnél idősebb, ha jól emlékszem. Talán egy Orveli gondolatmenet egyszerűsítése a köz számára.
Az emberiség a társadalmi fejlődés azon szintjére jutott, hogy abszolút demokratikus módon irányíthatja egy világkormány az egységes Föld lakósságát, oly módon, hogy minden döntéshozatal előtt kikéri az összes állampolgár véleményét, szavazzanak egy személyes berendezés segítségével, mely hangosan jelzi, ha bármikor kíváncsi a világkormány a polgárok véleményére a döntési javaslat meghozatala előtt. Ez a berendezés egyre többször, különböző időpontokban jelez, kéri a polgár szavazatát, mivel a változások kezelése csak kollektív döntéshozatalon alapulhat a világkormány részéről. Ez a szavazás egyre gyakoribb és gyakoribb, mondhatni már zaklató a polgárok számára, mivel egyre több és több, újabb és újabb javaslat érkezik. Egy nap, kis szünet után, mikor az emberek lenyugszanak, újra jelez a berendezés: Ismerjük gondjaitokat, problémáitokat, mi átvesszük terheiteket, csak szavazzatok igennel - a világkormányra. Mindenki gondolkodás nélkül nyomja az igen gombot. Na, ez az igazi demokrácia csúcsa. Egy magát abszolút demokratikusnak tartó ország vezetője totális diktatórikus hatalommal, döntéshozatallal rendelkezik, melyet utólag lehetne sérelmezni - ha lenne valaki, aki tehetné (USA).
GeoCravker
@Mangu: Az ember úgy van összerakva, hogy a közösségei birodalmasodnak:endresy.blogspot.hu/2013/07/birodalmasodasi-uton.html
Az USA is.
A birodalom kiépülésével viszont elvész a fejlődés hajtómotorjainak a jó része. Ego a birodalmak felbomlanak.
szaboria1
Kétkulacsos volt és marad is. A pénzért az itthon mondottak ellenére cselekszik az EU-ban.
Mangu
@GeoCravker: Koromnál fogva ezen ismeretek nem újak számomra. Ezt már jóval korábban felismerték, tanítják is a felemelkedés, prosperálás, fénykor, hanyatlás és bukás jeleit, folyamatát. Erre tettek rá még egy lapáttal, akik felismerték hosszú ok-okozati tanulmányozás után, hogy egy birodalom mindaddig fenntartható, míg alapítása (létrejötte) után hódításra nem adja magát. Egy élő példa maradt fenn a múltból - Kína. Marhára várom az USA összeomlását, ami már nincs messze.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.