Még itt sincs a tavasz, de az ellenzék máris támadja és becsmérli a külföldön dolgozó magyarokat. Mégpedig rendszeresen. Ezt Orbán Viktor mondta a szájával a Parlamentben. Meg azt is mondta hogy inkább tisztelni kellene azokat akik elmentek,mert azok bátrak és van bennük kraft(hogy honnan szed ilyen ósdi dumát,arról fogalmam sincs).

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nyalintott egyet a magyar menekülteknek, akik pontosan Gengszterisztánból menekültek el, egy idióta ötletmajom elmebeteg húzásai miatt !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nyanya001: Tudom,... Csak eppen visszaneztem az elmult 15 evemre, meg elotte a 46-ra , amit otthon eltem meg...Akkor (sem) tehettem nagyon mast, es azt hiszem, meg nagyon sokan vannak ezzel igy...

Ma mar viszont ahhoz kell kalandvagy es kurazsi, hogy valaki otthon bekkelje ki ennek a kormanynak az osszes agyameneset...
nyanya001
@karma1: Én is pattannék ha fiatalabb lennék, gondolkodás nélkül !
karma1
@nyanya001: Megertelek es tamogatnalak...:o))))
Hellcat
Viktor csak szólok, hogy miattad/előled mentek el innen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.