Huszonegy képviselő jelezte szándékát, hogy kérdést intéz a kormányhoz az Országgyűlés mai ülésén. Az ülésnap 11 órakor, napirend előtti felszólalásokkal kezdődik, azokat kérdések, majd azonnali kérdések követik összesen két órában.

A parlament honlapján elérhető információk alapján a kérdések elhangzásakor a Fidesz padsoraiból Riz Gábor például azzal fordul majd a Miniszterelnökséget vezető Lázár Jánoshoz, hogy mennyire tekinthető jogosnak Ózd jobbikos polgármesterének havi egymillió forintos fizetése.

A szocialista Tukacs István az emberi erőforrások miniszterétől arra vár választ, miért mondják azt az orvosok a kormánynak, hogy a "pofánkba hazudtak". A jobbikos Magyar Zoltán arról kérdezi majd a földművelésügyi minisztert, hogy az állami termőföldek privatizációján a tőkés befektetők és politikusok mellett a "baráti ügyvédi irodák is" tarolnak-e. Az LMP két képviselője: Szél Bernadett és Sallai R. Benedek arról kérdezi Lázár Jánost, hogy a kormány mennyi dolgozó elbocsátására készül.

Az előző héten kezdődött ülés az azonnali kérdéseket követően, napirendi utáni felszólalásokkal ér véget.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Ugyan, a miniszterek ott se szoktak lenni ilyenkor, mindig k. fontos dolguk van. Ezért találták ki a "parlamenti államtitkár" pozíciót, aki válaszként felolvas papírról valami marhaságot.
justhpeter
@cs.n.: Ettől még fennáll az, hogy itthon a kormánypártok folyamatosan a képünkbe hazudnak.
Szókrakész
Hallgattam a "védelmi" dumát.
Az ország pásztora sikeresen terel, összemosott dolgokat, de egy szóval nem említette, mik azok a "bonyolult" angol szociális támogatások, amiket az angolok elvettek, de a főpásztor állítólag megvédett.
Ez most egy dominóeffektust vált majd ki az EU-n belül.
Tehát az igazi cumi az Ausztriában dolgozó, de itthon élőket érinti.
És ők több tízezren vannak.
Azt is megvédte, hogy a nem uniós ugyanolyan jogokkal rendelkezzen mint egy uniós állampolgár!!!
Akkor kinek az érdekeit védte?

Mert a magyarokét biztos nem.
És ha nekem egy szerződés nem tetszik, akkor nem írom alá és később támadom meg.
Egy banki hitel is, adott feltételekkel ha kell, akkor aláírom, ha nem, akkor mehet a levesbe.
Ennyi!!!
Desischado
orbán ordasat hazudott, és jó szokásához híven, folytatja. Itthon hergel a kvóta elfogadása ellen, kint meg simán aláírta! Ocsmány, hazug!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.