Tartozásai miatt bírósági végrehajtók elárverezik Szeremley Huba borász házát, amelyben családjával él, ráadásul szomszédos szőlőit is dobra verik – írja a Blikk.

Végrehajtást kért a Raiffeisen Bank egy 25 milliós tartozás miatt Szeremley Huba ingatlanjaira.

Árverezik Szeremley Huba volt milliárdos borász birtokát

A borász 174 négyzetméteres házának a kikiáltási ára 31,6 millió forint, a háza melletti két szőlőt pedig egymillió, illetve másfél millió forintért lehet megszerezni. A kiírás szerint a 90 éves, 174 négyzetméter alapterületű épület jó állapotú, négy szoba található benne. Bár már több mint tíz napja lehet licitálni a végrehajtói kamara honlapján a birtokra, eddig egyetlen ajánlat sem érkezett az ingatlanokra, igaz, csak április elején zárják a licitet.

A lap szerint az egykor a leggazdagabb 30 magyra listájára is felkerült Szeremleynek a jelzálog mellett adóhátraléka is van, illetve magánszemélyek is több millió forintot keresnek rajta. A borász mindössze annyit árult el a Blikk kérdéseire, hogy svájci frank alapú hitele volt, megugrottak a törlesztők, egyéb ügyei sem sikerültek, így most árverezik a házát.

Szeremley tavaly szeptemberben került igazán nagy bajba, amikor csalással gyanúsította meg a rendőrség. A nyomozók szerint egy társával több tízmillió forintot csalt ki a Quaestor-botrány áldozataitól azt ígérve nekik, hogy segítenek visszaszerezni a pénzüket – ő maga egyébként azt állítja, csalók éltek vissza a nevével. Szeremleyt három napra őrizetbe is vették, később lakhelyelhagyási tilalmat írtak elő neki.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egy dolgot nem értek ! Ha valaki " milliárdos ", hogy a f@szba
nem tud 25 ,illát kipengetni a mellényzsebböl. Itt más gáz van !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
@prime777: Most olvastam egy cikket.
A Quaestor-ban volt ő benne.
Így már más.
Ebbe bukott ő bele.
Lehetett hallani,hogy voltak akik milliárdos tételekkel voltak ott,mint ahogyan a Buda-Cashnél is.
Hogy ez mennyire igaz nem tudom.Fórumokon sok mindent beszélnek az emberek.
Ezért nem szabad ekkora összegeket betenni egy brókercéghez,mert ha bedől,akkor futhat az ember a pénze után.
Mondjuk a mostani kormány ebbe valóban más mint az előzőek.Sok ember megkapja most a pénzét,illetve már megkapta egy részét.Ilyen se volt anno,hogy kártalanították volna az embereket egy bróker botrány esetében.
Persze csak 6 millióig ha jól tudom de ez is több mint a semmi.
gulyasgyula
@prime777: Van ott még más tartozás is ..Nem értem miért gondolja valaki hogy tisztességes a válakozók -nál éllén áll a KÉSZ PÉNZ ??? Nagy bevételeknél nagy a kiadás is van ..
KERKA
@Lepényleső: Ha van egy kis időd, ezt olvasd el, nagyon érdekes:

ingatlanmagazin.com/ingatlanpiac/cikk_5018/
gulyasgyula
@volvós: :: Ki látta a milliárdjait ?? A kisgazda székház vétel valós volt ..?? Vagy csak egy másik TOCSIK ügy ?? Ami nem derült ki , nefeledjük a kisgazdáknál annak idején a "" KAZÁN király 5 millióért vett magának képviselői mandátumot ..Akkor is voltak simlis dolgok ,, lehet hogy a székház vásárlás is ilyen volt ..
kukac50
Lehet,hogy itt az igazság pillanata,vagy Fidesz bosszú! Mészáros Lőrinc fontosabb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok