A NAV 10 millió forintnál többel tartozó adósainak listájára került Berki Krisztián, nem a tornász, hanem a médiaceleb. Berki tatabányai, Komáromi úti társasházi címével szerepel az adóhatóság listáján – szúrta ki a Napi.hu.

Berki az FTC Labdarúgó Zrt. cégvezetőjeként és saját cégeiben is ezzel a címmel szerepelt, így kizárható a névazonosság.

Több mint 10 millióval tartozik a NAV-nak Berki Krisztián médiaceleb

Hódi Pamelával közös cége, a műsorgyártással foglalkozó BK Movie Star Kft. ellen adóvégrehajtás is indult, de akkor már nem az övék volt a vállalkozás. 2015. márciusban ugyanis egy ukrajnai, beregszászi magánszemély nevére került a társaság. A NAV tavaly április végén felfüggesztette a cég adószámát, a döntés júniustól vált jogerőssé. Augusztusban adóvégrehajtás indult a céggel szemben.

Berki az elmúlt két évben a Blikk számításai szerint kb. százmillió forintot kereshetett a TV2-n és csatorna-holdudvarában futó műsorokban való szerepléséért.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Majd a nagymutter kisegíti ezt is ,mint azt a salgarjáni hulladékot..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
crow0131
Ilyen azért történhet, mert ezt hagyják.
human
@Mangu: Azért ne feledjük el, hogy a bíróság csak a bizonyítékok alapján tud ítéletet mondani. Ha kevés vagy gyenge bizonyítékokat kapnak, akkor ők sem tehetnek semmit. Például az ügyészség is kihagyhat pár bizonyítékot és így bár a nyilvánosság számára egyértelmű, hogy bűncselekmény történt mégsem lesz elmarasztaló ítélet a bírósági eljárásban. A kérdés már csak az, hogy szándékos volt-e a hanyag nyomozás egyes ügyekben.
Mangu
@human: Itt a NAV által nyilvántartott, közzétett adós listáról van szó, melyen Berki is szerepel (nem az élmezőnyben). Ez média téma, az őt megelőzők és a nagyságrendjük, az smafu. Az adó tartozás objektív tény, ahol nincs mit kihagyni. A lényeg, az illetékes hatósá-gok, nem a jó gazdától elvárható gondossággal végzik a munkájukat, megkockáztatom - ilyen mértékű hiány esetén szándékosan.
Ez olyan mérhetetlen szemétség, mint az, hogy azért fizetnek a fizetőképes fogyasztók annyi távhő díjat mint amennyit a szolgáltatónak, - hogy nyereséges legyen -, mert a szolgáltatást igénybe vevők 25-30%-ka nem fizet. Folytathatnám az átalánydíjas víz, gáz számlázással, ahol szintén a fizetőket terhelik a nem fizetők elmaradásával. Egyszerűen, velejéig rohadt ez a rendszer-váltott rendszer (nem tudom minek nevezhetném), rosszabb, mint az összes előző, mert azoknál mindig volt egy egyértelmű irányvonal, mellyel lehetett számolni (akár tetszett, akár nem) "mindenkinek".
perfekt
Most nem megvasalni--hanem kitépni-a tökét--és azoknak is, akik elnézik ennek az ostoba gesztenyének-hogy seftelhessen!De lehet,hogy adózik ő-csak zsebbe, akik ezért,talán még biztatják is!óvunk-és védünk!
human
@Mangu: Végül is a fidesz is azt akarja, hogy egyetlen, leválthatatlan irányvonal legyen, az orbánizmus.
human
@Mangu: Egy riportot megnéznék egy NAV vezetővel (nem Tálai pártkatona) amiben megmagyarázná, hogy a NAV-nak miért ilyen magas az ingerküszöbe egyes adósokkal szemben és miért alacsony mondjuk egy nagymamával szemben aki hallókészülékre kért kölcsön a rokonaitól. Mert ő ugye le is bukott és indult is a vagyonosodási vizsgálat ellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.