Évek hosszú pereskedése után kimondta a bíróság: Bálint Antónia megkapja gyermeke apjától a neki kölcsönadott pénzt. Az egykori élettársnak kamatokkal együtt 20 millió forintot kell visszafizetnie – írja a Bors.

Húszmilliót kap Bálint Antónia a gyermekei apjától

Rengeteg idejét elvette Bálint Antóniának, hogy az utóbbi időben férje tartozását próbálta behajtani. A bírósági per ugyanis már évek óta tartott, de most végre pont került az i-re és az egykori Playmate végre megkapja, ami neki jár.

Bálint Antónia ugyanis évekkel ezelőtt 17 millió forintot adott kölcsön gyermeke apjának, aki a megállapodásukkal ellentétben nem fizette neki ezt vissza három hónappal később. A bíróság most kimondta: késedelmi kamatokkal együtt 20 millió forintot kap vissza, azonban az ítélet még nem jogerős, így a pénz sem került kifizetésre.

Elégedett vagyok a bíróság ítéletével, legalább ennyit visszakaptam... Nagyon remélem, hogy többé nem kell bíróságra járnom, szeretném végre teljes nyugalomban nevelni a kislányomat

- nyilatkozta Bálint Antónia a Borsnak.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Az ítélet,és a pénz között oly nagy a különbség,mint a sziget,és a liget között.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
@justhpeter: Láthatod. Még nyilatkozott is.
mariaberta
Gyermekei? Én úgy tudtam egy gyermeke van. De bizonyára tévedek, az újságírók mindent jobban tudnak!
Főlökött
"legalább ennyit visszakaptam..." - papíron :) Ha nincs mit behajtani, akkor marad is papír formátumban - bíróság által nyomtatva az egész.
Január
@mariaberta: " Nagyon remélem, hogy többé nem kell bíróságra járnom, szeretném végre teljes nyugalomban nevelni a kislányomat" Ezt mondta Bálint Antónia.
mariaberta
@Január: Tehát valóban egy gyermeke van. Az újságírók meg írnak mindent össze -vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok