A Fidesz semmilyen módon nem érintett a Nemzeti Választási Iroda épületénél kedden történt eseményekben – jelentette ki Gulyás Gergely frakcióvezető-helyettes kedden, más témában tartott budapesti sajtótájékoztatóján. Gulyás nyilatkozatával egyidőben azonban kiderült, Kubatov Gábor Fidesz-alelnök Fradi Security-jétől legalább két bőrfejű részt vett a reggeli incidensben.

Gulyás azt mondta, a népszavazásról szóló törvény valóban nem ideális, de a korábbi szabályozásnál mindenféleképpen jobb, hiszen az a jogállamisággal összeegyeztethetetlen módon lehetővé tette egymással ellentétes tartalmú referendumok egyidejű megtartását. Emlékeztetett, a Fidesznek ellenzékben "elképesztő akadályokat" kellett leküzdenie a "kormányhoz nyilvánvalóan kötődő, hobbi beadványozókkal" szemben a háromigenes népszavazás megtartásához.

A jelenlegi törvény az Alkotmánybíróság világos jogi szabályozásra vonatkozó elvárásának felel meg azzal, hogy egy témában nem enged egyszerre több népszavazást kiírni – fejtette ki, hozzátéve, a mostani jogszabály miatt csak a benyújtásnál alakulhat ki kaotikus helyzet, míg a régi törvénynél a lebonyolítás is káoszba fulladhatott.

Gulyás Gergely megjegyezte azt is, várják a jelenlegi szabályozásnál jobb javaslatokat.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ha tagad a fütyi-sz akkor tuti hogy benne voltak nyakig!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hofipisti
@pbalage: A bróker-százmilliárdokat sem szabad kihagyni a felsorolásból!
lampa laz
@nyanya001: 15:31, hát, ha már ő is..., így még soha sem fogalmazott a fiú, azt meg kell hagyni...
Jankó123
Ha a Fidesz vezérkar tagjai "érdemeik elismerése mellett", majd a "jutalomüdülésüket" töltik valamelyik BV intézetben, arról gondoskodni kéne, hogy mindegyikük cellájába jusson legalább egy ilyen kigyúrt, "magbaszakadt" fiatalember, akivel megbeszélhetik, hogy ki lesz az első akinek majd a kopasz benyújtja a beadványát, választási lehetőség nélkül!
A vazelinre valót a nép gondolkodásra képes tagjai örömmel dobják össze nekik, úgy vélem!
:-)
Pestilence
Már a kormányközeli elemzők kezdik magyarázni, hogy ez nem állt a fidesz érdekében. Várom, hogy mikor fogják kitalálni, hogy ezt is a Gyurcsány szervezte.
Desischado
Egy nagy büdös túróst, férgek! Nyakig, csüdig benne vagytok! Ennyire tele van a nadrágotok, a szavazástól?
kukac50
Kár tagadni! Mindenki tudja benne vannak nyakig! De a szarba is ilyen húzások után!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.