A Kettős Mérce talált egy fotót arról, hogy tényleg a Fradi Security embereihez tartozott minimum két személy, akik megakadályozták Nyakó István, MSZP-s politikust abban, hogy népszavazási kezdeményezést adjon le az NVI-nél.

Kiderült: tényleg Kubatov emberei balhéztak az NVI-nél

A baloldali fotón a két szélső férfi a Fradi biztonsági cégének mellényét viseli egy kézilabda meccsen, a jobboldalin ugyanazok a személyek ma reggel, a választási irodánál láthatók.

A Fradi Securityről köztudott, hogy gyakorlatilag Kubatov Gábor Fidesz-pártigazgató, FTC-klubelnök magánhadseregeként funkcionál. Ők védték például Kubatov családját is, amikor dühös fradisták az otthonuknál tüntettek, korábban pedig a Fidesz-székháznál demonstráló diákok ellen vezényeltek ki Fradi Security-s nehézfiúkat, köztük egy gyilkosságért elítélt férfit.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Most elképzelem hogy ha Gyurcsány küldte volna oda a pribékjeit annak idején, hogy megakadályozza a népszavazást a 300 forintos vizitdíjról.
A fideSS már véres szájjal üvöltözne az utcán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Engem sok-sok év után egy szervezetre emlékeztet. Az SD-re. Azok provákálták a németeket és a zsidokat Németországban a nácik uralomra jutása idején. Ha nem hiszed nézd meg a "Kabaré" c. filmet, az egy kórtörténet. Aztán már összehasonlítani sem kell.
eszegfu
@human: Én is azt gondolom, hogy "szinház" az egész... de elérték a céljukat, akik "felhasználták" ezt a hölgyet. Sőt azt is el tudom képzelni, hogy "befüzték"... csak oda kell ülnie és be kell adnia az iratot, de ne aggódjon lesz segitsége... arra meg nem figyelmeztették, hogy mi lesz utána... De a lényege mindenképpen: tisztességtelenül intézték akármelyik lehetőséget nézem!
Feraj49
Szerintem is rossz mellényt húztak ! Lehetnének FEKETE,vagy BARNA ingesek ! A történelem ismétli önmagát ! A személyek könnyen beazonosíthatóak,és személyenként is indítható ellenük eljárás.
human
@eszegfu: Valahogy így lehetett. Ez persze nem kisebbíti a nő bűnösségét. Csalásra kérték és őt tudta mit vállal.
És éppen az a szomorú, hogy már ott tart az ország, hogy a fideszes csalók és tolvajok tudják, hogy nem fenyegeti őket a lebukás és büntetés veszélye.
A bűn megelőzésének a legjobb módja nem a büntetési tételek növelése, hanem a nagy valószínűsége annak, hogy lebukik az illető a hatékony nyomozói munka miatt. Orbán 2010 óta sokat tett azért, hogy 0 legyen a valószínűsége a lebukásuknak.
kukac50
Az embertársaik ellen vétettek!
Büntetlenül nem maradhat!
Remélem Erdősinét meg a falujában vagy városában ahol él kiközösítik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.