Török Gábornak sikerült a saját táborával szembemenni egy Facebook-posztban.

Uj Péter kedden a politológus megnyilatkozása kapcsán írt egy cikket a 444.hu-ra azzal a címmel, hogy És a nap Besenyő István-díjas politikai kommentátora... Igen, maga Török Gábor, ezzel a teljesítménnyel:

„2006-ban azt írtam, hogy amíg nem tudjuk, ki szivárogtatta ki az őszödi beszédet, addig nem érdemes elemezgetni a magyar bábszínházat. Azóta sem tudjuk. Most ugyanezt gondolom: amíg nem tudjuk, ki küldte a fiúkat az NVI-be, addig kár bármiről is beszélni... Addig legfeljebb azt lehet tenni, amit Stumpf András javasol. Utána meg azt is, hogy kire. De én azért ezzel kivárnám a végét.”

Török erre úgy reflektált, hogy „Uj Péter már tudja. Minek bármit is bizonyítani, minek bárminek is utánajárni, esetleg oknyomozni... Ha Orbán érdeke volt, akkor biztos ő is küldte a fiúkat. Ettől még lehet, hogy tényleg ő küldte, de azért jó volna valóban tudni is, nem?”

Na ekkor szabadult el Török Gábor rajongói közt a pokol és kapott hideget-meleget:

igen, jó lenne tudni, de egy jogállamban ilyen elő sem fordulhatott volna. A mindenkori felelősség pedig a miniszterelnöké, akié a hatalom, azé a felelősség is azért, ami az országban folyik. Innentől gyakorlatilag teljesen mindegy, hogy közvetlen utasításra, vagy önszántukból csinálták.

Ki más küldött volna a Fradi securityvel összefüggésbe hozható arcokat? Valamelyik ellenzéki erő játszana arra, hogy majd a jogállami finomságokra bizonyítottan "fogékony" magyar közvéleményben ez akkora hullámokat kelt, hogy inkább ők tudnak belőle profitálni? Occam borotvája alapján a kopaszokat bizony a kormányhoz kötődő alakok küldhették.

Hát szerintem meg Uj Péternél a pont és egyre kínosabb, amit művelsz csak hogy megőrizd az "objektív politológus" imázsát. Mégis milyen bizonyítékra vársz, aláírt szerződésre vagy ilyesmi? Mert egyébként nyilván ha az nem elég, hogy kinek állhatott érdekében az akció, akkor meg kell nézni hol bukkantak fel eddig ezek az arcok és viszonylag egyértelmű lesz a képlet, ha csak nemakarja az ember vaknak tetetni magát.

Igen Gábor, nyilván valaki felbérelte a Fradi security embereit, azokat, akiknek Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke a főnöke, hogy csináljanak valamit, ami egyértelműen a Fidesz érdeke, de az illetőnek semmi köze nincs a Fideszhez. Ahogy Habony Árpádnak sincs hozzá köze, habonyárpádi minőségében.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Ebben is benne van Soros pénze...izé...keze, lába...anno a kékcédulás politikai csalás nyomta le a polgári demokrácia létrejöttének lehetőpségét a II. vh. után, sokat fejlődött a világ, ma már elég pár 2 elemis, takarékos hajú "tar"gonca is ehhez, hiába, "háj"-tech, az "háj"-.tech...
csetere
@nyanya001: Régen nevettem ekkorát! Már le is mentettem.
Desischado
Aki vakot játszik, meg közel akar maradni a tűzhöz, az persze, hogy nem lát meg semmit! Igaz török?
nyanya001
Amúgy beleszaladhatna a fészbukon a Hadnagy Kati is :)
Meg a hozzá hasonló agyhalott !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.